خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«جوان روس» و «گرگ نما» بهترین فیلم‌های حلقه منتقدان شدند

فارس | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 17:20
دو فیلم «جوان روس» و «گرگ نما» به ترتیب جوایز اول و دوم جایزه «حلقه منتقدان» را در سی هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجرکسب کردند.
جايزه،فيلم،جشنواره،منتقدان،حلقه،جهاني،هفتمين،اهدا

دو فیلم «جوان روس» و «گرگ نما» به ترتیب جوایز اول و دوم جایزه «حلقه منتقدان» را در سی هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجرکسب کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، مراسم اهدای جایزه «حلقه منتقدان» در سی و هفتمین جشنواره جهانی، امروز (چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸) در گذر اجتماعات پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.
کیوان کثیریان مدیر رسانه و ارتباطات سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در ابتدا توضیح داد: این حلقه از سال گذشته تشکیل شد و اولین جایزه را در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر اهدا کرد.
در دوره گذشته دو فیلم از سوی منتقدان جایزه گرفتند و امسال نیز دو فیلم این جایزه را دریافت می‌کنند.
وی افزود: «حلقه منتقدان» فیلم‌های بخش مسابقه بین‌الملل را که شامل ۱۵ فیلم بوده، داوری کرده‌اند.
جمع داوری دیگری نیز در جشنواره حضور دارند که شامل منتقدان بین‌المللی هستند و فیلم‌های بخش مسابقه سینمای آسیا را داوری کرده‌اند که فردا همزمان با اختتامیه جشنواره جایزه خود را اهدا خواهند کرد.
مجید اسلامی، کامیار محسنین، مهرزاد دانش، محسن آزرم و هما توسلی در ادامه جایزه دوم این حلقه را به دلیل روایت تمثیلی و سبک دیداری به فیلم «گرگ‌نما» به کارگردانی آدرین پانِک اهدا کردند.
دوروتا اشوییرچوسکا رایزن فرهنگی کشور لهستان این جایزه را به نمایندگی از نفر برگزیده دریافت کرد.
همچنین جایزه اول به دلیل مخاطره‌پذیری تجربی، ساختار منحصر به فرد دیداری و شکل فیلم به «جوان روس» به کارگردانی الکساندر زولوتوخین تعلق گرفت.
این جایزه را آیرات یامیلوو فیلمبردار اثر به نمایندگی از زولوتوخین دریافت کرد.
انتهای پیام/