خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونق تجارت مرزی در سیستان و بلوچستان به طور ویژه در دستور کار دولت باشد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 19 آبان 1400 - 15:13
گروه استان‌ها - نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی گفت: رونق تجارت مرزی در شهرهای مرزی سیستان و بلوچستان باید به طور ویژه در دستور کار دولت سیزدهم باشد.
سراوان،مرزي،تجارت،دولت،بلوچستان

ملک فاضلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سراوان اظهار داشت: رونق تجارت مرزی در شهرهای مرزی استان سیستان و بلوچستان باید به طور ویژه در دستور کار دولت سیزدهم باشد.
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی افزود: سیستان و بلوچستان با کشورهای افغانستان و پاکستان حدود یک هزار کیلومتر مرز مشترک دارد که ظرفیتی بی‌نظیر برای رونق تجارت و کاهش آمار بیکاری این منطقه محسوب می‌شود و در این راستا ضرورت دارد دولت با تمرکز ویژه روی این حوزه همه بازارچه‌های مرزی استان را در کوتاهترین زمان ممکن فعال کند.
وی ادامه داد: این ظرفیت وجود دارد که با فعال کردن 20 بازارچه مرزی در سیستان و بلوچستان شاهد رونق تجارت با کشورهای همسایه باشیم و مردم این خطه نیز از دیرباز در زمینه تجارت فعال بوده‌اند و این امر خود ظرفیتی ویژه برای تمرکز دولت بر این حوزه محسوب می‌شود.
فاضلی تصریح کرد: راه‌اندازی گمرک «کهک» شهرستان سراوان نیز باید به طور جدی از جانب دولت سیزدهم پیگیری شود تا شهرستان سراوان و مناطق همجوار آن از مشکل جدی بیکاری رهایی یابند.
انتهای پیام/393/ ت