خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف نماد‌های خودرویی با انتشار خبر رفع قیمت گذاری دستوری

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 19 آبان 1400 - 11:06
شرکت‌های ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو با نماد‌های خودرو، خساپا، خپارس بعد از اعلام خبر رفع قیمت گذاری دستوری متوقف شدند.
نماد،خودرو،آبان،متوقف

به گزارشباشگاه خبرنگاران جوان، امروز ۱۹ آبان شرکت‌های ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو با نماد‌های خودرو، خساپا، خپارس بعد از اعلام خبر رفع قیمت گذاری دستوری طبق مصوبه شورای سران قوا متوقف شدند.
بیشتر بخوانید
طبق پیام ناظر، نماد معاملاتی خودرو جهت بررسی وضعیت اطلاعاتی تا تاریخ ۲ آذر تعلیق شد.
نماد خساپا نیز به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف شد و نماد مذکور در روز معاملاتی ۲۲ آبان به صورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.
همچنین نماد خپارس نیز با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف شد و این نماد نیز در ۲۲ آبان به صورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.
انتهای پیام/