خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 22 درصدی معادن فعال در چهارمحال و بختیاری/ اشتغال در معادن 18 درصد افزایش یافت

فارس | برگزیده، استان‌ها | چهارشنبه، 19 آبان 1400 - 08:12
معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال تاکنون 9 معدن فعال شده و هم اکنون مجموع معادن فعال استان به 121 مورد رسیده است.
معادن،معدني،چهارمحال،بختياري،معدن،سنگ،استان،سازمان،قاسمي

معاون معادن و صنایع معدنی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال تاکنون 9 معدن فعال شده و هم اکنون مجموع معادن فعال استان به 121 مورد رسیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری، مهرداد قاسمی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ معدن فعال شده و هم اکنون مجموع معادن فعال استان به ۱۲۱ مورد رسیده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۹ باب معدن و محدوده معدنی استان تا پایان سال احیا خواهد شد، افزود: این معادن شامل سنگ تزئینی، سنگ لاشه و دولومیت است که از طریق برگزاری مزایده به سرمایه‌گذاران واجد شرایط واگذار می‌شود.
قاسمی دستگردی، معادن قابل احیا را شامل ۲ گروه برشمرد و اظهار داشت: یک گروه معادن غیرفعال که دارای پروانه بهره‌برداری هستند و گروه دیگر معادن فاقد بهره‌بردار و در اختیار دولت هستند که از طریق مزایده واگذار خواهد شد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: در سال گذشته پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی در این استان استخراج شد.
قاسمی افزود: در پایان ۶ ماهه نخست سال جاری هزار و ۶۲ نفر در این معادن به صورت مستقیم مشغول به کار شده‌اند که نسبت به مدت مشابه پارسال از نظر اشتغال هم ۱۸ درصد رشد داشته‌ایم.
وی همچنین تصریح کرد: امسال تاکنون سه میلیون و ۸۷۴ هزار تن مواد معدنی از ذخایر چهارمحال و بختیاری استخراج شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۶ درصد رشد تولید داشته است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری افزود: ۱۰ نوع ماده معدنی در استان شامل سنگ تزئینی، مواد اولیه سیمان، گچ و سنگ لاشه، سیلیس، خاک نسوز ، نمک آبی، سنگ آهک، مخلوط کوهی و مخلوط آبرفتی وجود دارد.
قاسمی تصریح کرد: حقوق دولتی معادن هم در سطح ملی و استانی پس از دریافت و واریز به خزانه کل کشور، ۱۵ درصد برای انجام عملیات بهداشتی، درمانی و عمرانی در مناطق مجاوز معادن اختصاص داده و هزینه می‌شود.
انتهای پیام/68036