خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولیت پذیری مدیران افزایش یابد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 آبان 1400 - 18:47
گرگان- نماینده مردم گرگان و آق قلا گفت: باید تلاش و مسئولیت پذیری مسئولان ما دو برابر شود تا شاهد استخراج بخشی از گنجینه های گلستان باشیم.
علم،منتظري،گرگان،گلستان،فن،فراهم،مسئولان

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا منتظری عصر سه شنبه در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید، اظهار کرد: مقدمه توانایی دانایی است و تا زمانی که بستر برای شکوفایی استعداد فراهم نشود قضاوت در مورد آن کار درستی نیست.
وی با بیان اینکه نزدیک به ۴۰ سال استان گلستان چنین وضعیتی را داشت و تصویرسازی ما از این شهر صحیح نبوده است، اضافه کرد: با تشکیل کارخانه علم و فن آوری شرایط و زیرساخت ها را فراهم کردیم و امیدواریم بعد از این شاهد استخراج بخشی از گنجینه های گلستان باشیم.
منتظری با بیان اینکه از دیدن پارک علم و فن آوری گرگان از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدم، افزود: بعد از این باید تلاش و مسئولیت پذیری مسئولان ما دو برابر شود.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با بیان یاین که در دو چیز باید سیری ناپذیر بود یکی آموختن علم و دینداری و عبادت خداوند، از مسئولان درخواست کرد تا با مساعدت هرچه بیشتر جوانان خصوصاً در علوم جدید زمینه اشتغال را افزایش دهند.