سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واحدهای طب ایرانی در رشته‌های پزشکی تدریس شود / از طب ایرانی مستند حمایت می‌کنیم

ایسنا | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 18 آبان 1400 - 11:12
با اشاره به قدمت طب ایرانی و با بیان اینکه وزارت بهداشت از طب ایرانی مستند بر کریکلوم مشخص حمایت می‌کند، گفت: چیزی به عنوان دانشکده جدا نداریم و باید از همه ساختارها استفاده کنیم و واحدهای طب ایرانی در رشته‌های پزشکی تدریس شود.
طب،ايراني،هويت،ايجاد،بهداشت،وزارت،ايران،افتخار،سنتي،قدمت،دان ...

با اشاره به قدمت طب ایرانی و با بیان اینکه وزارت بهداشت از طب ایرانی مستند بر کریکلوم مشخص حمایت می‌کند، گفت: چیزی به عنوان دانشکده جدا نداریم و باید از همه ساختارها استفاده کنیم و واحدهای طب ایرانی در رشته‌های پزشکی تدریس شود.
به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین‌اللهی در اختتامیه دومین جشنواره طب ایرانی که در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: این جشنواره کاری ارزشمند است و ما دوست داریم در وزارت بهداشت نوآوری داشته باشیم و کار تکراری انجام ندهیم و کار تحول آفربن انجام دهیم.
طب ایرانی میراثی گرانبها است که سالیان سال فراموش شده بود و علی رغم قدمت دیرینه، احیای طب ایرانی یک‌مسئله مهم برای ما است.
در ایران بحث هویت موضوعی مهم است.
خیلی از کشورهای هم‌جوار ما هویت ندارند اما برای خود هویت مصنوعی می‌سازند اما هیچ کس نمی‌تواند منکر هویت ایران شود.
وی افزود: امروز ایران و ایرانی در دنیا به عنوان یک افتخار مطرح است و ایران یعنی امام خمینی (ره)، حضرت آقا، قاسم سلیمانی، هشت سال دفاع مقدس و ایران یعنی کادر بهداشت و درمانی که در مقابله با کرونا در میدان حاضر بود و ما باید به ایرانی بودن خود افتخار کنیم و طب ایرانی می‌تواند بیانگر این هویت باشد.
او ادامه داد: در دانشگاه‌ها امروزه بیش از همه چیز باید به هویت دادن دانشجو بپردازیم و دانشجو به تاریخ خود افتخار کند.
حتما در تاریخ پزشکی و ایجاد هویت کار کنید؛ برای اینکه بدون هویت، دانشجویان رشد نمی‌کنند.
وقتی آدم در کره ماه پیاده می‌کنند هدف‌شان افتخار آفرینی است و حلقه گم شده ما امروز هویت است.
این هویت ما با قدمت طب ایرانی ایجاد می‌شود.
چیزی به عنوان دانشکده جدا نداریم و باید از همه ساختارها استفاده کنیم و باید واحدهای طب ایرانی در رشته‌های پزشکی تدریس شود.
با تلاش مرحوم دکتر اصفهانی و دکتر بهرامی، در سال ۸۴ کمیته طب سنتی را در معاونت آموزشی ایجاد کردند و رشته کارشناسی ارشد و بعد phd طب سنتی ایجاد شد و بعد هشت دانشکده طب سنتی در کشور درست شد.
او با تاکید بر عدم گسترش افکار سکولار و جدا، بیان کرد: طب ایرانی باید در کریکلوم‌ها بیاید اگر محدودیت ایجاد کنیم، رشد نمی‌کنیم و کیفیت در کمیت ایجاد می‌شود.
اگر محدود فکر کنیم، این رشته رشد نخواهد کرد؛ هر رشته‌ای که بخواهیم رشد یابد، باید رشد کمی داشته باشد.
این اتفاق در فضای غیرعلمی افتاده است که در کنترل وزارت بهداشت نیست، ولی اگر طب ایرانی با استاندارد مشخص ایجاد شود، قطعا از روش غیرعلمی جلوگیری می‌کند.
حتما در وزارت بهداشت طب ایرانی مستند بر کریکلوم مشخص را حمایت می‌کنیم.
وی افزود: سیاست‌ها و اسناد بالادستی محکمی باید ایجاد کرد که با فراز و نشیب تغییر مدیریت‌ها، دچار وقفه نشویم و باید قانونی داشته باشیم که کاری ماندگار باشد و سلایق شخصی در آن راه نداشته باشد.
هدف اصلی ما تامین نیروی انسانی مجرب و آموزش دیده است.
وزارت بهداشت متولی سلامت مردم است و با کسی هم تعارف ندارد و در فشار قرار نمی‌گیرد و هرچه سلامت مردم را تامین کند را پشتیبانی می‌کند.
تقویت طب ایرانی دانشگاهی قطعا سبب سلامت مردم می‌شود و سازمان غذا و دارو هم در بحث فرآورده‌های طبیعی و سنتی خارج از بروکراسی دست و پا گیر باید کاری به نفع مردم انجام دهد.
ادامه دارد