خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رحیمی جهان‌آبادی: اقتصاد ما دولتی و دست‌کاری شده است

ایسنا | سیاسی، اقتصادی، استان‌ها | سه شنبه، 18 آبان 1400 - 09:49
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بر تاثیرگذاری تحولات و تصمیمات سیاسی بر معیشت مردم و اقتصاد کشور تاکید کرد.
قيمت،بورس،اقتصاد،مجلس،نقدينگي،ارز،تخصصي،سهام

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بر تاثیرگذاری تحولات و تصمیمات سیاسی بر معیشت مردم و اقتصاد کشور تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، جلیل رحیمی جهان آبادی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی و بعد از گزارش وزیر اقتصاد درباره بورس عنوان کرد: موضوع بورس بحث تخصصی اقتصادی است.
ما در این کشور با نقدینگی مازاد روبرو هستیم که این موضوع بازارهای مختلف همچون مسکن، بورس و ارز را با خاک یکسان می کند تا موضوع نقدینگی حل نشود، این مشکلات رفع نخواهد شد.
وی افزود: اقتصاد ما اقتصادی دولتی و دستکاری شده است.
برای مثال دولت اراده کند نقدینگی را از دست مردم جمع کند و قیمت ارز و سهام های بورس را پایین بیاورد.
نمی توان اینگونه با این سخنرانی ها مشکلات را حل کرد.
ما شاهد اقدامات غیر تخصصی هستیم.
برای مثال وقتی قیمت زعفران بالا می رود پزشک و مهندس به سراغ کاشت و پرورش زعفران می روند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: وقتی قیمت سهامی بالا می رود همه مردم به سراغ خرید آن سهام می روند در حالیکه قیمت سهام ها کاهش هم می یابد.
اقدامات باید تخصصی باشد.
سهامداران حقوقی تا اراده می کنند قیمت ها را تغییر می دهند.
آیا توانستید در این وضعیت اقتصادی تکلیف ارز و خودرو را مشخص کنید؟
آیا توانستید تاثیرگذاری تحولات سیاسی بر معیشت مردم را کنترل کنید؟
اگر می خواهیم ارز قدرتمند و اقتصاد قوی داشته باشیم باید بتوانیم با جهان کار کنیم.
رحیمی جهان آبادی در پایان تاکید کرد: سهامداران خرد باید مورد حمایت ویژه باشند.
مجلس باید به این مهم توجه کند.
انتهای پیام