رهاسازی بخشی از آب سد درودزن
استاندار فارس اعلام کرد:۱۲۰ میلیون مترمکعب آب سد درودزن با هدف آبیاری اراضی کشاورزی پایین دست، رها شود.

استاندار فارس اعلام کرد:۱۲۰ میلیون مترمکعب آب سد درودزن با هدف آبیاری اراضی کشاورزی پایین دست، رها شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، عنایتالله رحیمی، چهارشنبه 4 اردیبهشت طی دستوری از سازمان آب منطقهای خواست تا مقدار ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب سد درودزن در شهرستان مرودشت با هدف آبیاری اراضی کشاورزی پایین دست، رها شود.
رحیمی این اقدام را در راستای تحقق شعار رونق تولید و براساس خواسته کشاورزان منطقه دانست و با یادآوری اینکه اراضی پایین دست سد درودزن شامل بخشهایی از زمینهای کشاورزی شهرستانهای مرودشت، شیراز و خرامه میشود، اجرایی شدن این دستور از امروز چهارشنبه 4 اردیبهشت را مورد تاکید قرار داد.
استاندار فارس با یادآوری اینکه رهاسازی آب از سد درودزن امسال و پس از ده سال خشکسالی انجام خواهد شد، از کشاورزان استان خواست به سمت کاشت گیاهان کم آببر و تغییر الگوی کشت حرکت کرده و بهره وری در آب را ارتقاء بخشند.
انتهای پیام