سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصدومیت پوگبا در اولین جلسه تمرین تیم ملی فرانسه

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 18 آبان 1400 - 08:12
مصدومیت هافبک فرانسوی تیم فوتبال منچستریونایتد حضور او در اردوی تیم ملی فرانسه در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.
تيم،مرحله،بازي،ملي،2022،انتخابي،مجبور

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کادر فنی تیم ملی فوتبال فرانسه ممکن است که برای بازی‌های پیش روی این تیم در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 مجبور شود روی نام پل پوگبا خط بکشد چرا که هافبک تیم منچستریونایتد درست در اولین جلسه تمریناتش در کنار خروس‌ها که روز گذشته (دوشنبه) برگزار شد آسیب دید و مجبور به ترک محل تمرینات شد.
تیم ملی فرانسه در دو بازی پایانی خود در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 به ترتیب برابر قزاقستان و فنلاند به میدان خواهد رفت تا جواز صعود به مرحله نهایی رقابت‌ها را کسب کند.
پوگبا اما شاید نتواند در این دو بازی به میدان برود.
طبق گزارش سایت گل؛ ستاره خط میانی من‌یونایتد هنگام زدن یک شوت به سمت دروازه‌بان دوم تیم، آلفونسه آرئولا دچار مصدویتی شد که شدت درد ناشی از آن، او را بلافاصله مجبور به ترک زمین تمرین کرد.
در واقع شدت آسیب دیدگی به حدی بود که دیدیه دشان سرمربی تیم ملی به پوگبا برای خروج از زمین بازی کمک کرد.
تیم ملی فرانسه روز شنبه هفته آینده در نهمین دور از بازی‌های گروه D‌ مرحله انتخابی جام جهانی 2022 میزبان قزاقستان خواهد بود و سه روز پس از آن میهمان فنلاند است.
فرانسوی‌ها در صورت کسب پیروزی در بازی نخست صعودشان را به مرحله بعدی مسابقات قطعی خواهند کرد.
انتهای پیام/