خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادگاه سعودی رسیدگی به پرونده زندانیان فلسطینی و اردنی را به تعویق انداخت

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 17 آبان 1400 - 21:12
دادگاه سعودی رسیدگی به پرونده بازداشت اردنی‌ها و فلسطینی‌ها موسوم به «حمایت از مقاومت فلسطین» را به تعویق انداخت.
بازداشت،عربستان،دادگاه،اردني،حمايت،الخضري،سعودي

دادگاه سعودی رسیدگی به پرونده بازداشت اردنی‌ها و فلسطینی‌ها موسوم به «حمایت از مقاومت فلسطین» را به تعویق انداخت.
به گزارش ایسنا، دادگاه استیناف عربستان رسیدگی به پرونده بازداشت اردنی‌ها و فلسطینی‌ها موسوم به «حمایت از مقاومت فلسطین» را به ماه آینده موکول کرد.
«خضر مشایخ» رئیس کمیته بازداشت‌شدگان اردنی در عربستان پیشتر اعلام کرده بود که دادگاه استیناف ریاض از روز دوشنبه آینده رسیدگی به احکام صادره از سوی دادگاه کیفری در مورد بازداشت شدگان اردنی و فلسطینی را آغاز خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری دولتی اردن (پترا)، خضر مشایخ از مقامات اردن خواست تا برای اطمینان از آزادی بازداشت شدگان و بازگشت آنها به خانواده‌هایشان دو سال پس از دستگیری در عربستان سعودی، در همه سطوح تماس برقرار کنند.
دادگاه جنایی عربستان در تاریخ هشتم اوت گذشته «محمد الخضری» نماینده سابق حماس را به ۱۵ سال حبس محکوم کرد.
در فوریه ۲۰۱۹، عربستان سعودی بیش از ۶۰ شهروند اردنی و فلسطینی ساکن این کشور از جمله محمد الخضری را به اتهاماتی مانند «حمایت مالی از مقاومت فلسطین» بازداشت کرد.
عربستان، الخضری و پسرش و حدود ۵۰ اردنی و فلسطینی را از ابتدای سال ۲۰۱۹ بازداشت کرده و تعدادی از آنها به سه تا ۱۹ سال زندان به اتهام حمایت مالی از جنبش حماس و نیز اتهامات دیگر محکوم شده‌اند.
انتهای پیام