خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگیری نیرو‌های امنیتی لهستان با سیل مهاجران غیرقانونی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 17 آبان 1400 - 21:00
نیرو‌های امنیتی و مرزبانی لهستان از ورود صد‌ها مهاجر غیرقانونی در مرز بلاروس جلوگیری کردند.
بلاروس،لهستان،مرزباني،غيرقانوني،اعلام،مهاجران

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، نیرو‌های امنیتی و مرزبانی لهستان از ورود صد‌ها مهاجر غیرقانونی در مرز بلاروس جلوگیری کردند.
پلیس مرزبانی لهستان امروز دوشنبه اعلام کرد شمار زیادی از مهاجران غیرقانونی سعی دارند به زور از خاک بلاروس وارد این کشور بشوند.
او افزود نیرو‌های امنیتی و مرزبانی از ورود آن‌ها جلوگیری کردند.
در همین راستا پیش از این پیوتر مولر، سخنگوی کابینه لهستان اعلام کرد که ماتئوش موراویتسکی، نخست وزیر این کشور در پی هجوم مهاجران غیرقانونی به مرزها دستور تشکیل جلسه اضطراری داده است.
افزون بر این، نیروی دفاع زمینی لهستان اعلام کرده است که سطح هشدار خود را افزایش داده و نیرو‌های خود را در حالت آماده باش قرار داده است.
بر اساس گزارشها، جمعیتی بالغ بر هزار پناهجو که بسیاری از آنان زنان و کودکان هستند، در حال حرکت به سوی مرز بلاروس-لهستان بودند.
آنتون بیچکوفسکی، سخنگوی کمیته مرزی دولتی بلاروس به اسپوتنیک گفت که این گروه از پناهجویان قبلا بلاروس را ترک کرده اند.
انتهای پیام/