خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبارزه با مظاهر فساد و منفعت‌طلبی ویژگی شاخص امیرکبیر بود

مهر | استان‌ها | جمعه، 21 دی 1397 - 00:05
اراک- نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مبارزه با مظاهر مختلف فساد و منفعت‌طلبی از جمله ویژگی‌های شاخص امیرکبیر بود که امروز نیز باید سرلوحه کار ما قرار گیرد.
دارالفنون،دوران،اقدامات،كريمي،مجلس،نماينده،شخصيت،كميجان،خندا ...

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر کریمی عصر پنجشنبه در آیین بزرگداشت یکصد و شصت و هفتمین سالروز شهادت میرزا تقی خان امیرکبیر در اراک اظهار داشت: امیرکبیر چه در دوران کوتاه صدارت خود و چه در سال های عمر خود خدمات ارزشمند بسیاری به کشور ارائه داد که بسیاری از این اقدامات در تاریخ ماندگار شده است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس افزود: در حق این شخصیت بزرگ جفا شده و آنطور که باید تفکرات و شخصیت وی الگوسازی نشده و حتی منزل تاریخی وی در هزاوه سال ها است که در انتظار تبدیل به محلی برای مراجعه گردشگران علاقمندان امیرکبیر است.
کریمی بیان کرد: مهمترین اقدام امیرکبیر در دوران خود، ایجاد یک قدرت دفاعی و رویکرد مقتدرانه برای کشور بود و خوشبختانه امروز نیز در دوران انقلاب، توجه به ارتقای قدرت دفاعی کشور مدنظر قرار دارد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس خاطرنشان ساخت: همچنین امیرکبیر توسعه علم را با جدیت دنبال می کرد و در همین راستا دارالفنون را تاسیس کرد، اگرچه عمر وی به بهره برداری از دارالفنون کفاف نداد، اما سنگ بنای این امر مهم را در کشور گذاشت.
وی تصریح کرد: مبارزه با مظاهر مختلف فساد از دیگر شاخصه های مهم امیرکبیر بود و در مبارزه با خرافات و فرق مذهبی ساخته دست بیگانگان اقدامات موثری انجام داد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس ادامه داد: همچنین اقدامات و پیگیری های وی در بحث سلامت و بهداشت موجب ریشه کن شدن بیماری آبله شد و در حمایت از تولید کشور نیز تصمیمات اثربخشی گرفت که امروز نیز این مهم نیاز و ضرورت کشور است.
کریمی عنوان کرد: با وجود تمام این تلاش ها، وی مورد کینه دشمنان و کسانی قرار گرفت که منافعشان به خطر افتاده بود و در نهایت شهادت این شخصیت بزرگ را رقم زدند.
امروز نیز ما از این شخصیت بزرگ غافل هستیم و شاید بسیاری از ما نمی دانیم که مزار امیرکبیر در حرم مطهر اباعبدالله الحسین (ع) واقع شده است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس ادامه داد: باید تلاش کنیم تا در شرایط امروز کشور آنها که رویکردی همچون امیرکبیر به امور دارند بتوانند نقش موثر ایفا کنند، چرا که در این صورت پیشرفت و توسعه کشور را شاهد خواهیم بود.