خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

274 نفر از جانبازان اردبیلی تسهیلات اشتغال دریافت کردند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 14:34
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت: در سال گذشته 679 نفر از جانبازان از طرح حق پرستاری بهره‌مند شدند و 274 نفر از جانبازان استان نیز تسهیلات مشاغل خانگی و خوداشتغالی دریافت کردند.
جانبازان،نفر،استان،اردبيل،جانباز،بنياد،شاهي،آگاهانه

یاسر شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل دو هزار و 954 جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده که از این تعداد 129 نفر جانباز 70 درصد به بالا و 24 نفر جانباز زن هستند و تلاش و جدیت بر ارائه خدمات مناسب به جانبازان و خانواده‌های شهدا و ایثارگر است.
وی با اشاره به خدمات ارائه شده به جانبازان در استان بیان کرد: در سال گذشته 679 نفر از جانبازان از طرح حق پرستاری بهره مند شدند و 421 نفر نیز تحت پوشش طرح پایش سلامت قرار گرفته و نیز 274 نفر از جانبازان در سطح استان نیز تسهیلات مشاغل خانگی و خوداشتغالی دریافت کردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با اشاره به انجام بیش از سه هزار مورد عیادت از جانبازان و خانواده‌های آنها تصریح کرد: سالن‌های ورزشی و استخر برای جانبازان و خانواده‌های آنها تدارک دیده شده و در حال حاضر سه هزار و 500 نفر از این ظرفیت‌ها استفاده می‌کنند.
شاهی با تاکید بر تکریم خدمات و جانفشانی‌های جانبازان در جامعه گفت: جانبازان ما آگاهانه پای در میدان مبارزه با دشمن بعثی گذاشتند و آسیب‌های جسمانی و روحی ناشی از جنگ را متوجه بودند و با حضور آگاهانه در عملیات‌های مختلف زمینه‌ساز شکست دشمنان شدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل افزود: ضایعات جانبازی برای جانبازان ایجاد محدویت نکرده و در عرصه‌های مختلف اجتماعی، علمی، فرهنگی، ورزشی و هنری همچنان سرآمد بوده و از پای نیایستاده‌اند و کارکنان بنیاد خدمتگزاران جانبازان هستند و تا آنجا که در توان دارند در حل مسائل آنان تلاش کرده و به این خدمت افتخار می‌کنند.
انتهای پیام/ش