خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقق عدالت اجتماعی مورد توجه بسیج کارمندان دستگاه‌های استان فارس باشد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 17 آبان 1400 - 14:44
گروه استان‌ها - رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان فارس گفت: تحقق عدالت اجتماعی از دیگر شاخص‌های بسیجی بودن است و باید خیلی دقت کنیم و براساس این ساختار، کار را پیش ببریم.
بسيج،ادارات،اسلامي،معنويت،فارس،مجموعه،سازمان،قناعتي،مكتب،كار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به‌نقل از روابط‌عمومی سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه فجر استان فارس، جواد قناعتی امروز در مراسم تکریم و معارفه فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات کل امیرالمؤمنین(ع) استان اظهارداشت: یکی از مواردی که بسیار مهم است و باید بر اساس آن در مجموعه بسیج سربازی در راه اسلام و انقلاب اسلامی را تحقق ببخشیم، این است که راه و شاخص‌ها را بشناسیم و با توکل به خدا بتوانیم این راه را ادامه دهیم.
رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان فارس یکی از شاخص‌هایی را که باید در مجموعه بدان پرداخته شود پرورش ظرفیت‌های وجودی و اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت برشمرد و افزود: یکی از شاخص‌های مهمی که در مجموعه نظام جمهوری اسلامی به ویژه بحث بسیج وجود دارد، اعتقاد قلبی و عملی به توحید است یعنی در انجام امور تنها باید رضای خدا را در نظر بگیریم.
وی همچنین اهمیت توجه به معنویت را یادآور شد و افزود: یکی دیگر از شاخص‌های بسیج بحث معنویت است، مگر می‌شود بسیجی بود و بخواهیم در نظام اسلامی کار کنیم اما حواسمان به معنویت نباشد.
یک نکته هم مدنظر قرار دهیم و آن اینکه بزرگترین مستحبات امروز، خدمت به مردم است و باید این کار را به بهترین شکل انجام دهیم و حق نداریم مردم را بی‌جهت معطل کنیم یکی از ابعاد معنویت برای بسیجیان در ادارات خدمت صادقانه و برخواسته از دل به مردم است.
قناعتی با یادآوری اینکه این شاخص‌ها همگی برگرفته از مکتب شهید سلیمانی است، دنیاگریزی را از دیگر شاخص‌های این مکتب دانست و گفت: تلفیق معنویت و سیاست از دیگر شاخص‌های این مکتب است و باید بصیرت داشته باشیم.
در این راستا باید خیلی مسلط و مسلح به سلاح ایمان و به ویژه سواد رسانه‌ای باشیم.
وظیفه ما روشنگری است و از مواجهه با سئوالات و ابهامات واهمه نداشته باشیم.
رئیس سازمان بسیج ادارات و کارکنان سپاه فجر فارس با بیان اینکه صادقانه با مردم برخورد کنیم زیرا مردم ولی‌نعمتان انقلاب هستند، افزود: نباید خود را از مردم جدا کنیم.
یکی از شاخص‌های شهید سلیمانی این بود که خود را از مردم جدا نمی‌کرد و در بین مردم بود.
وی با تصریح اینکه پای‌بندی به انجام تکلیف شرعی از دیگر شاخص‌های بسیجی است و نباید بترسیم از اینکه آینده چه می‌شود و در این موضوع محاسبه نداشته باشیم، گفت: عقلانیت دیگر شاخص این مکتب است.
پشت بی‌باکی و جسوری حتماً باید عقلانیت وجود داشته باشد.
بسیج طی این سال‌ها بر همین مبنا بوده است.
قناعتی شاخص دیگر را اعتقاد صادقانه به نقش مردم دانست و افزود: نباید خدمت به مردم تنها لقلقه زبانمان باشد و بعد در میدان به شکل دیگری برخورد کنیم.
مردم فقط آشنا و اقوام نیستند و باید همانطور که کار آشنایان را در ادارات پیگیری می‌کنیم به همین شکل هم کار مردم را پیگیری کنیم.
رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه فجر فارس با تأکید بر اینکه باید پاسدار ارزش‌ها باشیم و هر جایی که خلاف ارزش‌های اسلامی مبحثی اتفاق افتاد و عملی انجام شد ولو اینکه از یک مدیر باشد، ارزش‌های اسلامی را داد بزنیم، گفت: به‌دنبال تحقق عدالت اجتماعی‌بودن از دیگر شاخص‌های این موضوع است و باید خیلی دقت کنیم و بر‌اساس این ساختار کار را پیش ببریم.
وی مبحث دیگر را جاذبه و دافعه‌داشتن برشمرد و گفت: در مجموعه بسیج به‌ویژه در ادارات باید جاذبه زیاد و دافعه کم باشد.
دافعه برای ضد‌انقلاب است.
درب بسیج به روی همه باز است و از کسانی که در چارچوب نظام اسلامی هستند، با هر سلیقه و رنگ و ظاهری در مجموعه بسیج استقبال می‌کنیم.
قناعتی با بیان اینکه شاخص دیگر دشمن‌شناسی است که مرتبط با بحث بصیرت است، گفت: شاخص دیگر نگاه جهانی داشتن است.
باید دیدمان را بالا بگیریم و تنگ نظر نباشیم.
به‌عنوان بسیجی در ادارات باید با آغوش باز پذیرای مردم با هر سلیقه‌ای باشیم.
رئیس سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه فجر فارس با تأکید براینکه مقاومت و ایستادگی و روحیه شهادت‌طلبی رمز موفقیت ماست، یکی دیگر از شاخص‌ها را همین مسئله دانست و گفت: بحث دیگر مطالعه و مسلح‌بودن به سلاح علم است و باید به‌روز باشیم.
نمی‌توان در بسیج باشیم اما مسلح به سلاح علم و عمل خالصانه نباشیم.
در این مراسم از زحمات سرگرد پاسدار رضا اسمی تقدیر و سرگرد پاسدار سید اسماعیل علمداری به‌عنوان فرمانده جدید حوزه امیرالمؤمنین(ع) ادارات کل استان معارفه شد.
انتهای پیام/424/ ز