خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دمای تهران طی چهار روز آینده

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 17 آبان 1400 - 13:58
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران افزایش تدریجی دما طی چهار روز آینده و انباشت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.
دماي،تهران،وزش،باد،آبان،استان

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران افزایش تدریجی دما طی چهار روز آینده و انباشت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.
به گزارش ایسنا بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی سه روز آینده، آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش ملایم تا متوسط باد و در مناطق پرتردد شهری با روند تدریجی انباشت آلاینده‌های جوی و در بعضی ساعات کاهش کیفیت هوا با غبارمحلی پیش‌بینی می‌شود.
در روزهای پنج شنبه و جمعه (۲۰ و ۲۱ آبان ماه) با نفوذ سامانه بارشی، آسمانی نیمه‌ابری تا ابری، در بعضی ساعات بارش باران و گاهی وزش باد نسبتا شدید و رعدوبرق مورد انتظار است.
طی چهار روز آینده روند تدریجی افزایش دما و روز جمعه (۲۱ آبان ماه) کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه آلودگی‌سنجی فیروزکوه با دمای ۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان تهران فردا ( ۱۸ آبان ماه) صاف همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی ‌چهارشنبه ( ۱۹ آبان ماه) صاف همراه با غبار صبحگاهی و در بعداز ظهر وزش باد و اوایل شب نیمه‌ابری با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
انتهای پیام