خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش بیماران کرونایی در گلستان؛ تزریق بیش از یک میلیون و 976 هزار دُز واکسن

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 16 آبان 1400 - 17:13
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید19 در استان گلستان در شبانه روز گذشته 6 نفر بیشتر شد و به 220 بیمار رسید.
استان،واكسيناسيون،گلستان،نفر،كاهش،اشاره،كرونا

عبدالرضا فاضل در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با اشاره به افزایش بیماران کرونایی در استان اظهارداشت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کووید19 در استان گلستان در شبانه‌روز گذشته 6 نفر بیشتر شده است.
وی گفت: در حال حاضر 220 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد 53 نفر تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند و حال 21نفر از آنها مساعد نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان افزود: براساس آخرین رنگ بندی شهرستانهای کشور، در استان گلستان شهرستان بندرگز نارنجی و بقیه شهرستانها آبی و زرد است.
فاضل با اشاره به روند بدون وقفه واکسیناسیون در استان تاکید کرد: در کنار واکسیناسیون، برای پیشگیری از موج ششم و حفظ سلامتی و جان خود و عزیزانمان، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، ضروری است.
وی با اشاره به اینکه، تداوم واکسیناسیون راهی برای کاهش مبتلایان به کرونا است، گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و 976 هزار دُز واکسن به گلستانی‌ها تزریق شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان اظهار داشت: ایمنی از راه واکسیناسیون به معنای کاهش خطر ابتلا به بیماری و کاهش عوارض آن است و این مصونیت کمک می‌کند در صورت مواجهه با ویروس، بدن فرد بتواند با ویروس مبارزه کند.
انتهای پیام/581/ش