خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه دستگیری‌ها در شهرداری کهریزک

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 16 آبان 1400 - 16:13
رئیس دادگاه کهریزک گفت: ۱۵ نفر از کارکنان و پیمانکاران شهرداری کهریزک به دلیل اختلاس، اخذ رشوه و تسهیل مال نامشروع دستگیر شدند.
كهريزك،شهرداري،دستگير،زمينه،كاركنان

به گزارش مشرق، آرش ناصر پیرسرایی، رئیس دادگاه کهریزک، با اشاره به دستگیری ۱۵ نفر از عوامل شهرداری کهریزک اظهار کرد: در راستای بررسی پرونده فساد شهرداری کهریزک ۱۵ نفر از متهمان و کارکنان شهرداری دستگیر شدند.
وی گفت: اتهام افراد دستگیر شده اختلاس، ارتشاء، مساعدت در اخذ رشوه، مذاکره برای وصول وجه و تحصیل مال نامشروع و کلاه‌برداری از شهرداری است.
رئیس دادگاه کهریزک ادامه داد: ۱۵ نفر تاکنون در این زمینه دستگیر شدند که اغلب از کارکنان و پیمانکاران بودند.
پیرسرایی در پایان خاطرنشان کرد: تحقیقات در زمینه بررسی پرونده فساد در شهرداری کهریزک ادامه دارد و امکان ارائه توضیحات دقیق‌تر منوط به بررسی‌های بیشتر در این زمینه است.
بیستم مهرماه سال جاری نیز ۷ متهم از کارکنان شهرداری کهریزک و واسطه‌های مرتبط به دلیل همکاری در زمینه ساخت و سازهای غیرمجاز و اعمال رفتارهای نامتعارف دستگیر و بازداشت شدند.