خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه ناوبری "بیدو" چین در راه کشف آفریقا

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 16 آبان 1400 - 16:12
برگزاری اولین مجمع همکاری سیستم ناوبری ماهواره‌ای میان چین و آفریقا بیانگر برنامه جاه طلبانه پکن برای حضور در قاره سیاه است.
سيستم،آفريقا،همكاري،ناوبري،چين،ارتقاي،مجمع

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های چین، اولین دوره مجمع همکاری سیستم ناوبری ماهواره‌ای «بی دوئو» چین و آفریقا روز جمعه 5 نوامبر (14 آبان) در پکن برگزار شد و بیش از 600 مهمان داخلی و خارجی به صورت آنلاین و آفلاین در آن شرکت کردند.
چین و آفریقا در جریان این رویداد گزارش‌های مهمی پیرامون موضوعاتی چون تحقیقات و توسعه مشترک سیستم بی دوئو، خدمات به‌کارگیری و سیستم همکاری را برای این مجمع ارائه کردند.
در این مجمع همچنین «10 سناریوی به کارگیری برتر سیستم ناوبری ماهواره‌ای بی دوئو در آفریقا» نیز منتشر شد که موارد به‌کارگیری و ایده‌های همکاری سیسم بی دوئو در زمینه‌های مدیریت وسایل نقلیه آفریقا، نقشه برداری از زمین و حفاظت از حیات وحش را نشان ترسیم می‌کند.
«یانگ چانگ فنگ»، طراح ارشد پروژه سیستم ناوبری ماهواره‌ای بی دوئو به منظور ارتقای سیستم بی دوئو در جهت ارائه خدمات سریعتر و بهتر در زمینه توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورهای آفریقایی، «پیشنهاد ارتقای همکاری چین و آفریقا در زمینه سیستم ناوبری ماهواره‌ای» را به نمایندگی از چین و آفریقا قرائت کرد.
وی در این طرح تاکید کرد که ارتقای همکاری در این زمینه به افزایش رفاه و سطح زندگی مردم کشورهای آفریقایی کمک خواهد کرد.
قرار است سیستم ناوبری ماهواره‌ای بی دوئو در آینده همکاری خود را با آفریقا و کشورهای مختلف جهان افزایش دهد.
انتهای پیام/