خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جمهور در ۳ هفته اخیر جلسات شورای عالی مسکن را برگزار نکرده است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 16 آبان 1400 - 15:00
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در توضیحاتی از برگزار نشدن جلسات شورای عالی مسکن خبر داد.
مسكن،شوراي،جلسه،كوچي،رضايي،جلسات

رضایی کوچی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه برگزاری جلسات شورای عالی مسکن گفت: در جلسه اول شورای عالی مسکن مقرر بود این جلسات ظرف مدت حداکثر ۱۰ روز بعد تشکیل شود.
رضایی کوچی در ادامه بیان کرد: هم اکنون ۳ هفته از زمان برگزاری جلسه شورای عالی مسکن گذشته و این جلسه برگزار نشده است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در ادامه بیان کرد: برگزار نشدن این جلسات می‌تواند به تولید مشکن ضربه بزند و از رئیس جمهور می‌خواهیم به سرعت جلسه شورای عالی مسکن برگزار شود تا کار‌های بر زمین مانده که نیازمند تصمیمات این شورا است اتخاذ شود.
وی خاطرنشان کرد: هماهنگی بین دستگاه‌ها مثل بانک‌ها برای تامین اعتبار، وزارت صنعت برای تامین مصالح وزارت اقتصاد برای زمین‌هایی که در اختیار بانک‌های دولتی است، امری واجب و ضروری است تا بعد از انجام این مراحل به سوی ساخت یک میلیون واحد مسکن پیش برویم.
انتهای پیام/