خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشورهای غیر اسلامی ۶۰ سال است برای تعارض منافع قانون دارند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 16 آبان 1400 - 12:06
عضو کمیسیون شورهای مجلس گفت: کشورهای غیر اسلامی ۶۰ سال است در حوزه تعارض منافع قانون دارند، اما کشور اسلامی ما قانونی در این حوزه ندارد.
تعارض،منافع،حوزه،كليات،مجلس،اسلامي،دارو

صباغیان در موافقت با کلیات طرح مدیریت تعارض منافع:
به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا صباغیان بافقی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز و در جریان بررسی کلیات طرح مدیریت تعارض منافع، با بیان اینکه تعارض منافع سرچشمه تمام مشکلات کشور است، گفت: مصری نایب رئیس دوم مجلس اخیرا در یکی از برنامه های صدا و سیما بیان کرده که یکی از مدیران سابق سازمان غذا و دارو، ۱۶ شرکت واردات دارو دارد.
به علاوه این مدیر خودش وارد کننده دارو و خریدار آن یا قیمت چند برابری است.
این یعنی تعارض منافع و توجه به آن اهمیت دارد.
وی افزود: کشورهای غیر اسلامی ۶۰ سال در حوزه تعارض منافع قانون دارند، اما کشور اسلامی ما قانونی در این حوزه ندارد.
صحن مجلس شورای اسلامی است که ما حتی با کلیات طرح مربوط به حوزه مدیریت تعارض منافع مخالفت کنیم.
این نماینده با اشاره به لزوم تصویب کلیات و بررسی آن به صورت دو شوری تصریح کرد: دولت در ابتدای کار خود به اهمیت تعارض منافع تاکید داشته و رویکرد آقای رئیسی در حوزه مبارزه با فساد و شناسایی فرصتهای تعارض منافع در این راستا بوده است.
انتهای پیام/