خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر نیرو سه‌شنبه به سنندج سفر می‌کند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 16 آبان 1400 - 11:06
سنندج- رئیس شورای اطلاع رسانی صنعت آب و برق کردستان گفت: وزیر نیرو روز سه‌شنبه برای بازدید از چند طرح نیمه‌تمام آبرسانی و اطلاع از روند پیشرفت پروژه‌ها، به سنندج سفر می‌کند.
آب،كيلومتر،شرب،سنندج،روستاهاي،كردستان

به گزارش خبرنگار مهر، کوهسار رسولی‌تبار روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: علی‌اکبر محرابیان روز سه‌شنبه برای اطلاع از آخرین وضعیت پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه آب، فاضلاب و برق به سنندج سفر خواهد کرد.
وی افزود: طرح انتقال آب از سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج مهمترین پروژه‌ای است که مورد بازدید وزیر نیرو قرار می‌گیرد.
رئیس شورای اطلاع رسانی صنعت آب و برق کردستان اعلام کرد: این پروژه ۲۷ کیلومتر طول دارد که عملیات آماده سازی ۲۱ کیلومتر آن انجام شده و شش کیلومتر حفاری آن اجرا شده است.
رسولی تبار اذعان کرد: تاکنون فقط سه کیلومتر این مسیر لوله‌گذاری شده است و برای بهره‌برداری از آن دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی افزود: رفع دغدغه آب شرب سنندج به یک مسئله ملی تبدیل شده است و این مهم بارها در صحن علنی مجلس توسط نمایندگان کردستان مطرح شده است.
گفتنی است هم اکنون بسیاری از شهروندان سنندجی برای تأمین آب شرب سالم به روستاهای اطراف این شهر روی آورده و آب شرب مورد نیاز خود را از چشمه‌های آب روستاهای اطراف تهیه می‌کنند.