خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مک آفی به قیمت ده میلیارد دلار واگذار می‌شود

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 15 آبان 1400 - 16:18
مذاکراتی برای واگذاری شرکت امنیت سایبری مک آفی به شرکت ادونت اینترنشنال با پرداخت بیش از ده میلیارد دلار در جریان است.
دلار،اعلام،شركت،آفي،افزاري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قرار است این خبر به طور رسمی روز دوشنبه اعلام شود، هر چند گفتگوها در این زمینه هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است.
مک آفی و ادونت هنوز در این زمینه به طور رسمی اظهارنظر نکرده‌اند.
این توافق در شرایطی قطعی می‌شود که افزایش دورکاری به علت شیوع ویروس کرونا و نیز تشدید حملات سایبری نیاز به استفاده از خدمات نرم افزاری و سخت افزاری شرکت‌های امنیت سایبری را افزایش داده است.
در آگوست گذشته شرکت آمریکایی تورتون لایف لاک شرکت امنیت سایبری آواست را با پرداخت ۸.۶ میلیارد دلار خریداری کرد.
اعلام خبر خرید مک آفی باعث رشد ۲۰ درصدی ارزش سهام آن و رسیدن قیمت آن به ۲۵.۴۶ دلار به ازای هر سهم شد.
این شرکت در ماه مارس اعلام کرده بود کسب و کار سازمانی خود را به کنسرسیومی به رهبری گروه فناوری سیمفونی به مبلغ ۴ میلیارد دلار خواهد فروخت.