خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیح شرکت توانیر درباره علت قطع برق ورزشگاه فولادشهر

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 12:05
شرکت توانیر در اطلاعیه‌ای توضیحاتی درباره علت قطع برق ورزشگاه فولادشهر در جریان دیدار شب گذشته تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و الوصل امارات ارائه کرد.
برق،ورزشگاه،اصفهان،فولادشهر،الوصل،توانير

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از پایگاه خبری توانیر، شرکت توانیر در بیانیه‌ای علت قطعی برق ورزشگاه فولادشهر اصفهان و اخلال در بازی تیم‌های ذوب‌آهن و الوصل را اصابت بیل مکانیکی شهرداری با کابل برق اعلام کرد.
در این بیانیه آمده است: «علت قطع برق ورزشگاه فولادشهر که دقایقی به طول انجامید، اصابت بیل مکانیکی شهرداری با کابل برق بود که با توجه به پیش‌بینی‌های قبلی شرکت توزیع برق و استقرار مولد برق در محل، برق ورزشگاه در کوتاه‌ترین زمان وصل شد.
ورزشگاه مذکور برخلاف الزامات سازمان پدافند غیرعامل تاکنون به ژنراتور اضطراری و یا فیدر رزرو دوم مجهز نشده و صنعت برق این موضوع را در مکاتبات متعدد به مسئولان این ورزشگاه متذکر شده است.
اخبار رسیده از رسانه‌ها حاکی است قطع برق در دقیقه 50 بازی تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و الوصل امارات رخ داد و حدود 5 دقیقه نیز ادامه داشت که به جهت پوشش منطقه‌ای بازی‌ها، با بروز واکنش‌هایی همراه شد.»
انتهای پیام/ح