شرکتهای مستقر در عسلویه از محصولات تولیدی بوشهر استفاده کنند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: شرکتهای مستقر در عسلویه نیازمندیهایی دارند که اغلب از استانهای دیگر تامین میشود، پس لازم است محصولاتی تولیدی مازاد استان مانند خرما، میگو و مرغ با رایزنی شورای راهبردی پتروشیمی در این بازار عرضه شوند.

ایسنا/بوشهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: شرکتهای مستقر در عسلویه نیازمندیهایی دارند که اغلب از استانهای دیگر تامین میشود، پس لازم است محصولاتی تولیدی مازاد استان مانند خرما، میگو و مرغ با رایزنی شورای راهبردی پتروشیمی در این بازار عرضه شوند.
علی باستین در نشست کارگروه تنظیم بازار استان بوشهراظهار کرد: مردم هنگام خرید، تفاوت قیمت محسوسی در اقلام مختلف مشاهده می کنند که این موضوع باید با درج بهاء تمام شده کالا و شفاف بودن نرخ سود متعارف کنترل شود تا این اختلاف فاحش در بوشهر و سایرشهرستان ها وجود نداشته باشد.
وی همچنین خواستار تهیه طرحی برای بازدارندگی از این تخلفات شد.
وی عنوان کرد: مردم هنگام خرید، تفاوت قیمت محسوسی در اقلام مختلف مشاهده میکنند که این موضوع باید با درج بهاء تمام شده کالا و شفاف بودن نرخ سود متعارف کنترل شود تا این اختلاف فاحش در بوشهر و سایر شهرستانها وجود نداشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر همچنین خواستار تهیه طرحی برای بازدارندگی از این تخلفات شد.
باستین در خصوص میدان میوه و ترهبار بوشهر نیز از نماینده شهرداری خواست تا وضعیت غرفههای خالی و غیر فعال را مشخص کنند و پیرو مصواب قبل، فعال سازی ۵ جایگاه میوه و ترهبار را که تاکنون فقط اجرای دوتای آن محقق شده است را پیگیری کنند.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای تامین میوه شب عید، بیان کرد: در برخی از ایام سال استان بوشهر با کمبود مرغ مواجه میشود که باید با راهاندازی سردخانه شرایط برای نگهداری مرغ مازاد و توزیع آن در مواقع لزوم فراهم شود.
این مقام مسئول افزود: سامانه جامع تجارت که از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارت ایجاد شده بسیار ارزشمند است که باید کالاهای گروه یک تا سه پس از درج در این سامانه، عرضه شوند.
رئیس کارگروه تنظیم بازار استان بوشهر یادآور شد: شرکتهای مستقر در عسلویه نیازمندیهایی دارند که اغلب از استانهای دیگر تامین میشود، پس لازم است محصولاتی تولیدی مازاد استان مانند خرما، میگو و مرغ با رایزنی شورای راهبردی پتروشیمی در این بازار عرضه شوند.
برپایی نمایشگاه از سوی هلدینگ خلیج فارس
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیز با تاکید بر حمایت مسئولان استانی از تولیدکنندگان داخلی اظهار کرد: پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس قصد دارد در راستای مسئولیتهای اجتماعی در ۲۴ آبان به مدت ۳ روز نمایشگاهی با مشارکت چهار شهرستان جنوبی و چند واحد منتخب استانی برپا کند.
سید حسین حسینی افزود: تولیدکنندگان کوچک و خانگی استان میتوانند به صورت رایگان در این نمایشگاه شرکت کرده و ضمن عرضه محصولات و توانمندیهای خود، از فرصت بهوجود آمده برای تامین نیازهای واحدهای پتروشیمی بهره ببرند.
وی بیان کرد: سقف قیمت مرغ در کشور کیلویی ۳۱ هزار تومان اعلام شده که در استان بوشهر حداکثر تا ۲۹هزار و پانصد تومان به فروش می رسد که ارزان تر از نرخ مصوب است اما متاسفانه قیمت تخم مرغ بسته بندی شانهای یک کیلو و نهصد گرمی با نرخ مصوب ۴۳ هزار تومان، بالاتر از سقف پیشنهادی و تا ۴۹ هزار تومان هم خریداری شده است که باید برای حل این مشکل تلاشی صورت گیرد.
ممنوعیتی برای صادرات گوجه فرنگی وجود ندارد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر هم پیش بینی کرد: امسال ۶۰۰ هزار تن محصول گوجه فرنگی خارج فصل از سطح مزارع زیرکشت استان برداشت خواهد شد.
محمد تقی منوچهری عنوان کرد: جمع آوری این محصول ازپنجم آبان ماه آغاز شده و پیک برداشت آن نیز در نیمه دوم آذرماه خواهد بود و با توجه به اینکه تا به حال ممنوعیتی در صادرات ایجاد نشده برای مشکلات این بازار برنامه ای نداریم ولی در صورت ایجاد موانع باید تمهیدات مناسبی اندیشیده شود.
وی در مورد تولید گوشت مرغ در استان بوشهر تصریح کرد: علاوه برتامین نیازاستان، معین سه استان خوزستان، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد نیزهستیم و در شرایطی که مازاد تولید وجود داشته باشد به استان فارس نیز گوشت مرغ فرستاده خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: کل جوجه ریزی انجام شده در استان بوشهر از ابتدای سال جاری تا ۱۰ آبان در مجموع ۱۳ میلیون قطعه بوده است که مقایسه این مدت با سال گذشته، ۱۲ درصد افزایش را نشان میدهد.
منوچهری با اشاره به اینکه تا پایان هفته آینده ۵۰۰ هزار قطعه مرغ آماده عرضه به بازار است، افزود: استان بوشهر در مهرماه تولید مازاد داشته است که سه هزار و ۴۵۰ تن گوشت مرغ در بازار داخلی و ۲۰۰ هزار قطعه نیز به استانهای همجوار صادر گردیده و از ۶ تا ۱۲ آبان ماه نیز ۱۱۲ هزار قطعه به سه استان فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد ارسال شده است.
وی ادامه داد: با تکمیل حلقههای تولید مرغ استان، اتفاق بزرگی دراین صنعت به وقوع پیوسته است که در ابتدا با ایجاد جوجه کشی در شهرستان گناوه آغاز شده و این واحد هم اکنون با تولید ۴.۸ میلیون تخم مرغ نطفه دار عملکرد مطلوبی داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در استان بوشهر نخستین واحد تولید مرغ مادر در بخش ارم شهرستان دشتستان بهره برداری شد که با استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ امید است فاز ۲ و ۳ آن نیز راه اندازی شود.
تولید سالیانه تنها هزار تن تخم مرغ در بوشهر!
منوچهری در خصوص بالا بودن قیمت تخم مرغ در استان بوشهر تاکید کرد: میزان مصرف سالانهتخم مرغ در استان بین ۱۲ تا ۱۴ هزار تن است که تنها هزار تن تخم مرغ به صورت سنتی و صنعتی در داخل استان تولید می شود و تقریبا ناچار به واردات ۱۳ هزار تن تخم مرغ هستیم.
وی اضافه کرد: امید است با جذب سرمایه گذار در مناطق مساعدی مانند شهرستانهای جم و دشتی واحدهای مرغ تخم گذار تاسیس شود و این نیاز استان نیز تا حدودی برطرف شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در پایان خاطر نشان کرد: برای تامین نیاز میوه فروردین ۱۴۰۱، بر اساس تجارب سال های قبل، جمع بندی نهایی ما ۴۰۰ تن پرتقال و ۲۵۰تن سیب بوده که به سازمان تعاون روستایی اعلام شده است.
انتهای پیام