خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح کنگره آمریکا برای "تروریستی" خواندن گروه اخوان المسلمین

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 15 آبان 1400 - 10:30
منابع خبری از ارائه طرحی توسط جمهوری‌خواهان مجلس سنای آمریکا برای اعلام "اخوان المسلمین" به عنوان سازمان "تروریستی" خبر دادند.
المسلمين،اخوان،اعلام،تروريستي،آمريكا،قانوني،كروز،نويس

منابع خبری از ارائه طرحی توسط جمهوری‌خواهان مجلس سنای آمریکا برای اعلام "اخوان المسلمین" به عنوان سازمان "تروریستی" خبر دادند.
به گزارش ایسنا، CNN اعلام کرد که نمایندگان جمهوری خواه مجلس سنای آمریکا پیش نویس قانونی را برای "تروریستی" اعلام کردن گروه اخوان المسلمین ارائه کرده‌اند.
به گزارش سی ان ان، این لایحه مورد حمایت ۱۵ عضو سنا و مجلس نمایندگان آمریکا است.
دفتر تد کروز، سناتور جمهوریخواه از ایالت تگزاس در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: پیش نویس قانونی وجود دارد که از وزارت امور خارجه آمریکا می‌خواهد تا از اختیارات قانونی خود برای اعلام اخوان المسلمین به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی استفاده کند.
در این بیانیه آمده است: این پیش‌نویس از وزارت امور خارجه می‌خواهد که به کنگره گزارش دهد آیا اخوان‌المسلمین معیارهای قانونی تعیین‌شده برای تروریستی اعلام کردن آن را دارد یا خیر و در صورت مثبت بودن پاسخ، آمریکا می‌تواند اقداماتی را انجام دهد و کمک‌های مالی دریافتی آن‌ها برای ترویج فعالیت‌های اخوان المسلمین را مسدود کند.
کروز همچنین تاکید کرد: زمان آن فرا رسیده که به متحدان خود در جهان عرب بپیوندیم و به طور رسمی واقعیت "تروریستی" اخوان المسلمین را تصویب کنیم.
این سناتور آمریکایی ادامه داد: من مفتخرم که این پیش نویس قانون را مجدداً ارائه می‌کنم تا از دولت بایدن بخواهم آنها را با این عنوان معرفی کند و مبارزه ملت ما علیه "تروریسم "را پیش ببرد.
کروز گفت: "وظیفه ماست که اخوان المسلمین را به دلیل نقشش در تامین مالی و ترویج تروریسم در سراسر خاورمیانه پاسخگو کنیم."
انتهای پیام