خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونق تولید در صنعت فراورده های گوشتی

تسنیم | تصویری | شنبه، 15 آبان 1400 - 09:54
شرکت پروتئین گستر سینا وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در خصوص هم افزایی واحدهای تولیدی بنیاد و استفاده بهینه از امکانات و دارایی های شرکت از سال 1391 و از ادغام شرکت گوشتیران و شرکت طیور ارومیه تشکیل گردید.کارخانه گوشتیران اولین تولید کننده فراورده های گوشتی در کشور می باشد که فعالیت خود را با نام آرزومان در سال 1304 آغاز نمود و با توسعه فعالیت در سال 1337 کارخانه را در محل فعلی کیلومتر 4 جاده قدیم کرج ایجاد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نام شرکت و محصولات به گوشتیران تغییر یافت.
شركت،گوشتي،فراورده،بنياد

رونق تولید در صنعت فراورده های گوشتی
۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۸
مسعود شهرستانی
شرکت پروتئین گستر سینا وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در خصوص هم افزایی واحدهای تولیدی بنیاد و استفاده بهینه از امکانات و دارایی های شرکت از سال ۱۳۹۱ و از ادغام شرکت گوشتیران و شرکت طیور ارومیه تشکیل گردید.کارخانه گوشتیران اولین تولید کننده فراورده های گوشتی در کشور می باشد که فعالیت خود را با نام آرزومان در سال ۱۳۰۴ آغاز نمود و با توسعه فعالیت در سال ۱۳۳۷ کارخانه را در محل فعلی کیلومتر ۴ جاده قدیم کرج ایجاد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نام شرکت و محصولات به گوشتیران تغییر یافت.