خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری ۳۰۹ بیمار کرونایی در گیلان/ عادی انگاری پیک ششم را به دنبال دارد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 15 آبان 1400 - 09:31
سخنگوی علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه تعداد کل بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان گیلان به ۳۰۹ نفر رسیده است، گفت: ۵۴ بیمار بدحال داریم.
گيلان،بستري،بيماران،نفر،بيماري،واكسن،سخنگوي،علوم

ایسنا/گیلان سخنگوی علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه تعداد کل بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان گیلان به ۳۰۹ نفر رسیده است، گفت: ۵۴ بیمار بدحال داریم.
دکتر فردین مهرابیان در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه تعداد کل بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان گیلان به ۳۰۹ نفر رسیده است، اظهار کرد: تعداد کل بیماران جدید کرونایی گیلان طی روز گذشته نیز ۴۹ نفر بوده است.
وی از بستری بودن ۵۵ نفر از بیماران کرونایی در بخش‌های مراقبت های و ویژه و آی.سی.یو خبر داد و افزود: تعداد کل بیماران بدحال بستری در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی گیلان نیز ۵۴ نفر اعلام شد است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد: در حال حاضر آمار بستری بیماران کرونایی به نسبت اوایل سال کمی کاهش پیدا کرده است، اما باید توجه داشته باشیم که ادامه این روند و جلوگیری از شروع پیک ششم کرونا در گیلان به مشارکت آحاد مردم بستگی دارد.
مهرابیان، از مهم‌ترین راه‌های انتقال بیماری را دورهمی‌های خانوادگی ذکر کرد و گفت: عادی انگاری بیماری یکی از مواردی است که ممکن است باز هم پیک بیماری را در گیلان تشدید کند؛ بنابراین از تمام هم‌استانی‌ها تقاضا داریم فاصله فیزیکی را رعایت و همچنان از ماسک استفاده کنند.
وی در پاسخ به این سوال که «روند واکسیناسیون در گیلان طی امروز چگونه است؟»، عنوان کرد: ۳۰۰ پایگاه واکسیناسیون ثابت و متغیر در سطح استان آماده ارائه خدمت به مردم هستند و مردم می توانند جهت دریافت هر دو دوز به این مراکز مراجعه کنند.
سخنگوی علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه براساس آمارها میزان ابتلا، شدت بیماری، طول مدت بستری و میزان مرگ و میر در واکسن نزده ها به صورت معناداری بالاتر از واکسن زده هاست، یادآور شد: افراد با تزریق واکسن به سلامت خود و خانواده و اجتماع کمک می کنند.
انتهای پیام