شنانی: فرعباسی تیم را در بازی نگه داشت/ سپاهان تیم بزرگی است
بازیکن تیم فوتبال ذوبآهن با تمجید از عملکرد حبیب فرعباسی دروازهبان این تیم در مهار پنالتی شهباززاده (بازیکن سپاهان) گفت: فرعباسی ما را در بازی نگه داشت که توانستیم مقابل تیم بزرگ سپاهان به پیروزی برسیم.

ایسنا/اصفهان بازیکن تیم فوتبال ذوبآهن با تمجید از عملکرد حبیب فرعباسی دروازهبان این تیم در مهار پنالتی شهباززاده (بازیکن سپاهان) گفت: فرعباسی ما را در بازی نگه داشت که توانستیم مقابل تیم بزرگ سپاهان به پیروزی برسیم.
حسین شنانی پس از پیروزی تیمش در شهرآورد اصفهان از هفته چهارم لیگ برتر فوتبال، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازی بسیار خوبی بود، سپاهان تیم بزرگی است و میدانستیم که کار سختی مقابل آنها خواهیم داشت.
وی افزود: خوشبختانه در نیمه نخست توانستیم به خوبی بازی را اداره کنیم؛ روی یک اشتباه پنالتی به ضرر تیم ما گرفته شد؛ اما خدا را شکر میکنم که دروازهبان تیم توانست با مهار ضربه پنالتی ما را در بازی نگه دارد.
بازیکن تیم فوتبال ذوبآهن ادامه داد: اگر ضربه پنالتی سپاهان تبدیل به گل میشد، ممکن بود نتیجه بازی به گونهای دیگر شود.
در نیمه دوم بعد از مهار پنالتی توانستیم به جریان بازی برگردیم.
بازیکن تیم فوتبال ذوبآهن اضافه کرد: با تفکرات تارتار توانستیم روند بازی را به سود خودمان تغییر دهیم و به گل برتری در این میدان برسیم و در نهایت ۳ امتیاز بازی را به دست آوریم.
وی با تمجید از عملکرد فرعباسی در مهار پنالتی سجاد شهباززاده، گفت: فرعباسی دروازهبان بسیار خوبی است، امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت بیشتر او باشیم.
شنانی خاطرنشان کرد: ذوبآهن تیم جوان و خوبی است، درست است که بازیکنان بزرگ و پرآوازهای در ترکیب تیم ما نیستند، اما همه ما در کنار هم برای موفقیت تیم تلاش میکنیم و مطمئن باشید در پایان فصل ذوبآهن جایگاه بالایی خواهد داشت.
انتهای پیام