خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

20 میلیارد‌تومان تسهیلات به بازنشستگان خراسان‌جنوبی پرداخت می‌شود‌ + فیلم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 14 آبان 1400 - 13:18
گروه استان‌ها- سرپرست سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه 20 میلیارد تومان برای وام قرض‌الحسنه بازنشستگان تامین اجتماعی استان خراسان‌جنوبی مصوب شد، گفت: با توجه به نیاز مرکز استان مقرر شد درمانگاه تامین اجتماعی در شمال بیرجند احداث شود.
اجتماعي،تامين،استان،بيرجند،مقرر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، میر‌هاشم موسوی در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبات سفر به خراسان‌جنوبی اظهار داشت: در این سفر یکی نیازهای جامعه هدف دستگاه سنگ‌شکن و دستگاه ام‌.ار‌.آی بود که مقرر شد با توجه به محروم‌بودن منطقه این نیاز برطرف شود.
از مسئولان استانی در حوزه بهداشت و درمان هم می‌خواهیم متناسب با ظرفیت‌هایی که وجود دارد، به نحو مطلوب خدمات ارائه دهند تا بیمه‌شدگان از خدمات بهره‌مند شوند.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت‌: در بخش بازنشستگان هم با توجه به نیاز جامعه بازنشستگان استان وام قرض‌الحسنه 20 میلیارد‌تومانی در نظر گرفتیم که این هم از دیگر مصوبات سفر به استان است.
موسوی خاطرنشان کرد: موضوعات مختلف و مشکلات استان در حوزه بیمه‌ای درمان و سرمایه‌گذاری با همراهی شرکای اجتماعی مرور کردیم که تصمیمات خوبی گرفته شد و به‌دنبال این هستیم تا خدماتی که به جامعه هدف ارائه می‌شود، بهترین باشد.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات استان خراسان‌جنوبی در حوزه درمان عدم وجود درمانگاه تامین اجتماعی در شمال بیرجند بود که مقرر شد با همراهی استان با زمینی که در اختیار تامین اجتماعی داده می‌شود درمانگاه تامین اجتماعی در شمال شهر بیرجند احداث و همچنین شعبه دو تامین اجتماعی در شمال شهر احیا شود، تصریح کرد: برای مشکلات شهرستان‌ها هم مقرر کردیم در شهرستان درمیان ساختمانی برای ارائه خدمات خریداری شود.
انتهای پیام/254/ ز