وزیر میراث: تپه تاریخی «چال خندق» سمنان ساماندهی شود
گروه استانها- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: تپه تاریخی «چل خندق» سمنان ساماندهی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید عزتالله ضرغامی عصر امروز در حاشیه بازدید از برخی اماکن تاریخی سمنان با اشاره به وضعیت تپه تاریخی «چال خندق» سمنان اظهار داشت: وجود بنای شیشهای در کنار تپه تاریخی چال خندق زیبنده نیست و باید به این موضوع رسیدگی و این تپه تاریخی ساماندهی شود.
وی گفت: تپه تاریخی «چال خندق» سمنان با مشارکت شهرداری هر چه سریعتر ساماندهی شود.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بر لزوم توجه به بناهای تاریخی تأکید کرد و گفت: با هدف حفظ بناهای تاریخی تلاش میکنیم با اعتبارات محدودی که در سفرهای استانی وجود دارد به این موضوع کمک کنیم.
ضرغامی همچنین گفت: تلاش میکنیم تا برای برنامههای توسعهای که در دست اجرا است نیز اعتبار فراهم شود.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان نیز در این بازدید با اشاره به اهمیت تپه تاریخی «چال خندق» سمنان گفت: تپه چاله خندق شاهجوق مربوط به دوران پیش از تاریخ ایران باستان است.
حمیدرضا دوست محمدی گفت: این تپه تاریخی در اردیبهشت سال 82 با شماره 8621 بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
وی افزود: استان سمنان بیش از هزار و 833 اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی شناسایی شده دارد که 837 اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی ثبت است.
انتهای پیام/363/ش