خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدرنشینی نماینده فارس در رقابت‌های شطرنج باشگاه‌های آسیا

مهر | ورزشی، استان‌ها | پنجشنبه، 13 آبان 1400 - 16:18
شیراز - رقابت‌های شطرنج جام باشگاه‌های آسیا با حضور دو نماینده از فارس و به صورت آنلاین در حال برگزاری است که نماینده ای از فارس در صدر جدول مسابقات قرار دارد.
فارس،تيم،شطرنج،استان

مازیار صالحی رئیس هیأت شطرنج استان فارس در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص این رقابت‌ها بیان داشت: رقابت‌های شطرنج جام باشگاه‌های آسیا با شرکت ۱۳ تیم و به صورت آنلاین در حال برگزاری است که از استان فارس دو تیم پیر امید و نوجوانان فارس در حال رقابت با دیگر تیم‌های آسیایی هستند.
وی افزود: این رقابت‌ها در ۹ دور به روش سوئیسی و به شکل روزانه برگزار می‌شود که تا پایان دور دوم تیم پیر امید فارس با دو برد به همراه تیمی از بنگلادش صدرنشین مسابقات است و تیم نوجوانان فارس، هر دو رقابت خود را واگذار کرده است.
به گفته رئیس هیأت شطرنج استان، در تیم پیرامید فارس چند استاد بزرگ شطرنج حضور دارند و کاپیتان این تیم نیز امیررضا پور رمضانعلی مدیر تیم‌های ملی شطرنج است، ضمن آنکه قضاوت این رقابت‌ها را خانم خاطره عزیزی داور بین المللی فیده از استان فارس برعهده دارد.