خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعدام؛ ابزار سیاسی سعودی‌ها برای سرکوب شیعیان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 10:40
سازمان عفو بین‌الملل اعدام را نوعی ابزار سیاسی در عربستان برای سرکوب شیعیان این کشور دانست.
اعدام،سعودي،شيعه،نفر

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، عربستان سعودی روز گذشته (سه‌شنبه) سی‌وهفت نفر را در این کشور به جرم ارتکاب اقدامات تروریستی اعدام کرد، اما این اتهامات تروریستی پوششی برای حذف مخالفان است.
فعالان سعودی شبکه‌های اجتماعی می‌گویند ۳۲ نفر از افرادی که روز گذشته اعدام شدند، شیعه و از منطقه قطیف هستند.
گروه «ثوار الشیخ الشهید النمر» هم شیعه بودن ۳۲ نفر از افراد اعدام‌شده را تائید کرده است.
سازمان عفو بین‌الملل در صفحه توییتر خود نوشت: «اعدام جمعی که عربستان سعودی اجرا کرد، دلیلی هولناک است بر اینکه زندگی‌ انسان‌ها نزد مقامات [سعودی] ارزشی ندارد؛ مقاماتی که مجازات همیشگی اعدام را ابزاری سیاسی کرده‌اند برای سرکوب معارضان یعنی اقلیت شیعه در این کشور».
انتهای پیام/