خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دز یادآور واکسن کرونا در بویراحمد برای متقاضیان تزریق می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 13 آبان 1400 - 14:35
یاسوج- رئیس مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد گفت: واکسیناسیون دز یادآور برای متقاضیان در شهرستان بویراحمد انجام می شود.
واكسن،دريافت،محله،دز،يزدان،واكسيناسيون

به گزارش خبرنگار مهر، محمد یزدان پناه پیش از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: افرادی که شش ماه از در یافت نوبت دوم واکسن آنان گذشته است، می‌توانند این دز واکسن را دریافت کنند.
وی بیان داشت: این افراد، می‌توانند با مراجعه به خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های بهداشت، سالن‌های تجمیعی و مراکز بهداشتی و درمانی دوز یادآور را دریافت کنند.
یزدانپناه تصریح کرد: پایگاه شبانه روزی واکسیناسیون در میدان اصلی شهر یاسوج همه روزه از ساعت ٧ و ۳۰ دقیقه صبح تا ساعات پایانی شب آماده خدمت به شهروندان است.
وی با اشاره به نوع واکسن دریافتی افراد اظهار داشت: افرادی که در نوبت‌های اول و دوم واکسن اسپوتنیک دریافت کرده‌اند، برای دز یادآور می‌توانند واکسن آسترازنکا دریافت کنند.
یزدان پناه با بیان اینکه طرح واکسیناسیون محله به محله نیز در شهرستان بویراحمد اجرا می‌شود، گفت: در این طرح بعد از استعلام افراد کارکنان بهداشتی در قالب تیم‌های سیار و به صورت آنلاین، در همان محله تزریق واکسن را انجام می‌دهند.
وی تاکید کرد: تست پی سی آر تعدادی از دانش آموزان درشهرستان بویراحمد، مثبت شده و خطر قرمز شدن وضعیت کرونایی در این شهرستان وجود دارد.