خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انسداد 15 هزار سیم‌کارت بی‌نام و نشان

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 10:18
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا از انسداد 15 هزار سیم‌کارت بی‌نام و نشان خبر داد.
پليس،خودپرداز،كلاهبرداري،ناجا،وقوع،آگاهي،مراجعه،شهروندان،اكب ...

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به انسداد 15 هزار سیم‌کارت بی‌نام و نشان درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: در سالهای اخیر عده‌ای از کلاهبرداران با استفاده از تلفنهای همراه بی‌نام و نشان با شهروندان، تماس و به بهانه‌های مختلف از جمله برنده شدن در قرعه‌کشی و مسابقات، مخاطبان خود را پای دستگاه خودپرداز کشانده و در ادامه با انجام اقدامات فریبکارانه و متقلبانه، موفق به سرقت وجوه آنها می‌شدند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه وقوع این جرم تاکنون باعث وارد شدن خسارات مالی زیادی به شهروندان شده، افزود: پلیس آگاهی ناجا برای برخورد قاطع با این اقدام مجرمانه، نسبت به برگزاری جلسات متعدد با دادستانی کل کشور، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدام کرد و در گام نخست، 3 هزار سیم کارت بی‌‌نام و نشان در اسفندماه سال گذشته مسدود شد.
وی ادامه داد: در مرحله دوم طرح که در فروردین ماه امسال انجام شد، 12 هزار سیم کارت بی‌نام و نشان دیگر مسدود شده و این امر، منجر به کاهش قابل توجه وقوع این نوع کلاهبرداری در سطح کشور شد.
اکبری با بیان اینکه با وجود هشدارهای متعدد پلیس در رسانه‌های دیداری، شنیداری، جراید و فضای مجازی همچنان شاهد غفلت برخی از هموطنان هستیم، تصریح کرد: واریز یا انتقال هرگونه وجهی به حساب افراد، بدون مراجعه به عابربانک نیز میسر بوده و لازم نیست به باجه‌های خودپرداز (عابر بانک) مراجعه شود.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا متذکر شد: تماسهای تحت عنوان برنده شدن در قرعه‌کشی‌های صداوسیما، اپراتورهای تلفن‌همراه و مسابقات قطعاً دامی برای سرقت اموال مردم است و در هیچ شرایطی نباید به درخواست شیادان برای مراجعه به دستگاه‌های خودپرداز اعتماد کرد.
وی از شهروندان خواست به پیامکهای مشکوک توجه نکرده و اطلاعات محرمانه مربوط به حسابهای بانکی را به صورت تلفنی یا پیامکی در اختیار هیچ فردی قرار ندهند.
انتهای پیام/