خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان جهانی بهداشت واکسن هندی«بهارات» را تأیید کرد

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 12 آبان 1400 - 21:59
سازمان جهانی بهداشت واکسن کرونای "کووکسین" از نوع ویروس غیرفعال شده و ساخت شرکت هندی بهارات - بایوتک را در فهرست مصرف اورژانسی خود قرار داد.
واكسن،سازمان،بهارات،بهداشت

به گزارش مشرق، سازمان جهانی بهداشت (WHO) واکسن کرونای «کووکسین» از نوع ویروس غیرفعال شده و ساخت شرکت هندی بهارات بایوتک را در فهرست مصرف اورژانسی (EUL) خود قرار داد.
این سازمان اعلام کرد: گروه مشورتی فنی تشخیص داده است که این واکسن هندی کرونا مطابق با استانداردهای سازمان جهانی بهداشت در زمینه محافظت علیه کرونا است و فواید آن بیشتر از خطراتش است و بنابراین می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
واکسن کووکسین (بهارات) همچنین توسط گروه مشورتی کارشناسان ایمن‌سازی سازمان جهانی بهداشت (SAGE) ارزیابی شده و در دو دوز با فاصله تزریق چهار هفته برای همه افراد ۱۸ سال به بالا توصیه شده است.
بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، واکسن "بهارات" پس از واکسن‌های "فایزر-بیونتک"، "مودرنا"، "آسترازنکا"، "جانسون اند جانسون"، "سینوفارم" و "سینووک"، هفتمین واکسن کرونایی است که توانسته در فهرست مصرف اورژانسی WHO قرار بگیرد.
ایران تاکنون یک میلیون و ۱۲۵ هزار دوز از این واکسن (بهارات/ کووکسین) را وارد کشور و تزریق کرده است.