خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس سازمان عقیدتی وزارت دفاع واکسن «فخرا» را دریافت کرد

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 12 آبان 1400 - 14:59
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع با حضور در مجموعه ورزشی سازمان صنایع دفاع نخستین دوز واکسن «فخرا» را دریافت کرد.
واكسن،دفاع،وزارت،تزريق،مجموعه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت دفاع، حجت الاسلام آقاجانپور پس از تزریق واکسن تمام ایرانی «فخرا» در مجموعه تربیت بدنی سازمان صنایع دفاع گفت: این واکسن با تلاش و مجاهدت شبانه روزی دانشمندان و متخصصان وزارت دفاع در مجموعه «سپند» به ثمر نشسته است.
وی افزود: واکسن «فخرا» مزین به نام دانشمندِ شهید هسته ای و دفاعی، دکتر فخری زاده است که با اثر بخشی بسیار بالا مایه فخر و مباهات ایران اسلامی می باشد.
آقاجانپور با بیان اینکه واکسن فخرا یک واکسن بومی و تمام ایرانی با رعایت تمام استاندارد های لازم است گفت: با توجه به صدور مجوز مصرف عمومی واکسن «فخرا» از سوی وزارت بهداشت، افرادی که هنوز به هر دلیلی موفق به دریافت واکسن نشده اند با اطمینان می گوئیم که « فخرا » را تزریق کنند.