کاهش ۱۰ درصدی قیمت سه محصول لبنی در فروشگاههای بزرگ خراسان رضوی
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع لبنی خراسان رضوی گفت: به طور کلی در فروشگاههای بزرگ استان کاهش ۱۰ درصدی در قیمت سه محصول لبنی مورد نظر اعمال شده است، ولی مغازهداران کوچک و خرد از پذیرش و اجرای کاهش ۱۰ درصدی این اقلام اجتناب میکنند و این امر باعث میشود کارخانههایی که قیمت را کاهش دادهاند با مشکل مواجه شوند.

ایسنا/خراسان رضوی دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع لبنی خراسان رضوی گفت: به طور کلی در فروشگاههای بزرگ استان کاهش ۱۰ درصدی در قیمت سه محصول لبنی مورد نظر اعمال شده است، ولی مغازهداران کوچک و خرد از پذیرش و اجرای کاهش ۱۰ درصدی این اقلام اجتناب میکنند و این امر باعث میشود کارخانههایی که قیمت را کاهش دادهاند با مشکل مواجه شوند.
مهدی هدایتنیا درگفتوگو با ایسنا در خصوص اجرای کاهش ۱۰ درصدی قیمت ۳ محصول لبنی از جمله شیرنایلونی ۹۰۰ گرمی، پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی و ماست ساده دو و نیم کیلویی اظهار کرد: اغلب مغازهداران از پذیرش و اجرای کاهش ۱۰درصدی این محصولات اجتناب میکنند.
زیرا این کاهش موجب شده سود مغازهدار شدیدا کاهش پیدا کند.
وی افزود: برای مثال پنیری که کیلویی ۲۴ هزارتومان به فروش میرسد، ۱۵ الی ۲۰ درصد سود آن نصیب مغازهدار خواهدشد و با اعمال این کاهش قیمت، سود مغازهدار به ۵ درصد خواهد رسید و برای هر بسته پنیر تنها هزار تومان سود میکند.
بنابراین مایل نیستند که این کاهش قیمت را اعمال کنند.
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع لبنی خراسان رضوی استان با تاکید بر اینکه کاهش ۱۰ درصدی قیمت لبنیات سود مغازهداران و خردهفروشیها را کاهش میدهد، بیان کرد: به طور کلی در فروشگاههای بزرگ استان کاهش ۱۰ درصدی در قیمت این سه محصول لبنی اعمال شده است، ولی مغازهداران کوچک و خرد از پذیرش و اجرای کاهش ۱۰ درصدی قیمت سه محصول لبنی اجتناب میکنند و این امر باعث میشود کارخانههایی که قیمت را کاهش دادهاند با مشکل مواجه شوند.
هدایتنیا درباره دلایل عدم تمایل مغازهداران افزود: تنها ۱۰ درصد از محصولات کارخانهها به عمدهفروشی و فروشگاههای بزرگ فرستاده میشود و ۹۰ درصد این محصولات به خردهفروشیها و مغازهداران کوچک عرضه خواهد شد.
دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع لبنی خراسان رضوی درمورد چگونگی حل این مشکل پیشنهاد داد: برای حل این مشکل دولت باید به گاوداران یارانه پرداخت میکرد یا علوفه مورد نیاز گاودار را به صورت یارانهای در اختیار گاودار قرار میداد و با تامین علوفه گاودار، شیر با قیمت ارزانتری ارائه میشد.
با این روش مشکل افزایش قیمت لبنیات بهتر میتوانست حل شود.
اما متاسفانه دولت این اقدام را انجام نداد و انجمن لبنی ایران با کارخانجات تفاهمی انجام داد که اگر ۱۰ درصد قیمت را کاهش دهد و با این کاهش قیمت محصولات خود را عرضه کند، مشکلی برای سود کارخانجات به وجود نمیآید.
انتهای پیام