خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شما مجری برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه» شوید/ چه سوالی از مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی دارید؟

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 09:10
مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی مهمان برنامه ۱۰:۱۰ دقیقه باشگاه خبرنگاران جوان خواهد بود و شما می‌توانید سؤالات خود را از وی مطرح کنید.
برنامه،خبرنگاران،باشگاه،جوان،ناشران،مخاطبان،مجمع

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، میثم نیلی مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، با حضور در باشگاه خبرنگاران جوان مهمان برنامه آینده «۱۰:۱۰ دقیقه» خواهد بود و به سؤالات پاسخ خواهد داد.
شما مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید سؤالات خود را از میثم نیلی در بخش نظرات همین خبر ارسال کنید.
این پرسش‌ها در گفتگو با مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی که بیشتر حول محور سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و فعالیت‌های مجمع ناشران انقلاب اسلامی خواهد بود، مطرح می‌شود.
برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه» در سال گذشته تلاش کرد در یک گفت‌وگوی رو در رو به شفافیت فضای رسانه‌ای کشور کمک و ابهامات موجود در ذهن مخاطبان در حوزه‌های مختلف را با حضور یک میهمان شاخص مرتبط با آن حوزه، به صورت صریح در زمان ۴۵ دقیقه‌ای بررسی کند.
در سری جدید این برنامه گفتگو محور قرار است نقش مخاطبان از طریق دریافت پرسش‌های مردم و طرح آن با میهمان برنامه پررنگ‌تر شود.
این برنامه که در باشگاه خبرنگاران جوان تولید می‌شود، یکشنبه شب‌ها ساعت ۱۰:۱۰ دقیقه شب روی سایت این مجموعه قرار می‌گیرد.
مخاطبان می‌توانند با مراجعه به صفحه اول سایت باشگاه خبرنگاران جوان به نشانی www.yjc.ir به تماشای آن بنشینند.
برنامه گفتگو با مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، در روز‌های آتی منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/