خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کودکان لازم نیست همه چیز را بدانند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 12 آبان 1400 - 08:54
یک کارشناس سلامت روان در خراسان‌ جنوبی گفت: کودکان شنونده و بیننده تمام اتفاقات و حواشی مربوط به کرونا هستند، پس همه اطلاعات بیماری کرونا را جلوی کودکان بازگو نکنید، اگر قرار است اطلاعاتی بدهید، اطلاعات امیدبخش و رضایت بخش باشد.
كودكان،كرونا،سلامت،اطلاعات،روان،ارتباط،قرار

ایسنا/خراسان جنوبی یک کارشناس سلامت روان در خراسان‌ جنوبی گفت: کودکان شنونده و بیننده تمام اتفاقات و حواشی مربوط به کرونا هستند، پس همه اطلاعات بیماری کرونا را جلوی کودکان بازگو نکنید، اگر قرار است اطلاعاتی بدهید، اطلاعات امیدبخش و رضایت بخش باشد.
دکتر مهشید چوبداری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ایام کرونا بسیاری از کودکان دچار پرخاشگری، افسردگی، بی حوصلگی و بی حالی و خستگی، احساس اضطراب، استرس و نگرانی‌های مختلف هستند.
وی افزود: کودکان به شکل‌های مختلفی اظطراب خود را بیان می‌کنند؛ نزدیکی بیش از اندازه به والدین و تاکید بر ترس توسط کودکان یکی از نشانه‌های تاثیر نامطلوب این شرایط در کودکان است.
وی اظهار کرد: کودکان شنونده و بیننده تمام اتفاقات و حواشی مربوط به کرونا هستند، پس همه اطلاعات بیماری کرونا را جلوی کودکان بازگو نکنید، اگر قرار است اطلاعاتی بدهید، اطلاعات امیدبخش و رضایت بخش باشد تا کودکان را در موقعیت اضطراب قرار ندهد.
این کارشناس سلامت روان افزود: انجام بازی‌های مختلف با کودکان و گذراندن وقت بیشتر کنار آنها، تشویق کودکان به بیان ترس‌ها و نگرانی‌هایشان و ارتباط بیشتر با آن‌ها می‌تواند در آرام کردن کودکان موثر باشد.
چوبداری با تاکید بر رفیق بودن والدین با کودکان در این دوران، بیان کرد: یکی از راه‌های برقراری ارتباط با کودکان نقاشی کشیدن است که می‌تواند حالت‌های مختلف کودک را نیز بیان کند.
این متخصص سلامت یادآور شد: در مورد صحبت کردن با کودکان باید مناسب یا سن شان با آن‌ها تکلم کنید و اگر با رعایت تمام نکات به نتیجه نرسیدید با یک روانشناس در ارتباط باشید؛ از روانشناس نترسید چراکه اگر مشکلات روحی و سلامت روان کودک حل نشود، در آینده به شکل معضلات بزرگ بروز می‌کند.
انتهای پیام