خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش انصارالله به اقدام دولت مستعفی و فراری یمن

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 12 آبان 1400 - 01:30
عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن سه‌شنبه شب نسبت به اقدام دولت عبدربه منصورهادی رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور برای فراخوانی سفیر خود از لبنان واکنش نشان داد.
يمن،الحوثي،لبنان،عربستان،بيهوده،جورج

به گزارش مشرق، محمد علی الحوثی عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن در توئیتی در این باره نوشت: بسته شدن سفارت جمهوری یمن بسیار بهتر از آن است که یک سفیر جیره خوار را بپذیرد که اصلا نماینده یمن نیست.
الحوثی افزود: زمانی که سیاست خارجی عربستان بهبود یابد، مشکلات لبنان و دیگر کشورها حل خواهد شد و کشورهای همسایه و عرب، اهمیت صلح وحقیقت را خواهند دانست.
عضو شورای عالی سیاسی یمن نوشت: در این صورت عربستان به بیهوده بودن جنگ‌ها و بحران‌های دیپلماتیک خود پی خواهد برد.
اظهارات الحوثی چند ساعت پس از آن روی می‌دهد که دولت مستعفی یمن عبدالله الدعیس سفیر خود در بیروت را برای مشاوره درخصوص سخنان جورج قرداحی فراخواند.
در روزهای گذشته عربستان، امارات، بحرین و کویت سفیران خود را در اعتراض به سخنان "جورج قرداحی" وزیر اطلاع رسانی لبنان درخصوص جنگ هفت ساله یمن فراخواندند.
قرداحی پیش از تصدی وزارت اطلاع رسانی لبنان، در اظهاراتی جنگ علیه یمن را بیهوده خوانده و خواستار پایان آن شده بود.