خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور خرم در پایانه مرزی نوردوز/ زیرساخت‌ها در نقاط مرزی نوردوز و خداآفرین دارای مشکل است+ تصاویر

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 11 آبان 1400 - 21:54
استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از پایانه مرزی نوردوز در شهرستان جلفا، گفت: نقاط مرزی استان باید در وضعیت اقتصادی استان و کشور تأثیرگذار باشند.
مرزي،استان،آزاد،توسعه،نوردوز،تأكيد،مناطق،مشكلات

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عابدین خرم امروز (سه‌شنبه) در سفر به شهرستان جلفا، از پایانه مرزی نوردوز بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌های این نقطه مرزی قرار گرفت.
وی سپس در جلسه کارگروه ویژه مرزی، مسائل و مشکلات پایانه‌های مرزی استان را با حضور مسئولان مرتبط بررسی کرد.
استاندار آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به تأکید رئیس جمهور مبنی بر ارتقای کمی و کیفی مناطق آزاد و مرزی برای توسعه تجارت خارجی، گفت: موانع توسعه مناطق مرزی را باید رفع کنیم.
وی همچنین به سفر دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی به منطقه آزاد ارس اشاره کرد و گفت: عزم جدی برای حل مشکلات و توسعه منطقه آزاد ارس و پایانه‌های مرزی استان وجود دارد.
خرم با تأکید بر اقدامات هدفمند برای ایجاد بازارچه‌های مرزی و زیرساخت‌های مناسب حمل‌ونقل و جلوگیری از برخی تنش‌های مرزی، گفت: برخی از زیرساخت‌ها در نقاط مرزی نوردوز و خداآفرین دارای مشکل است که با همکاری دستگاه‌های مسئول برای اصلاح آنها تلاش می‌کنیم.
وی تأکید کرد: حل مشکلات مرزی می‌تواند به توسعه فعالیت‌های تجاری و بازرگانی و تسهیل در امر صادرات و واردات کمک کند و باید نقاط مرزی ما بتوانند در وضعیت اقتصادی استان و کشور تأثیرگذار باشند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان، فرمانده مرزبانی استان، مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان و امنیتی و انتظامی استانداری، ناظر گمرکات استان و رئیس گمرک نوردوز هم در این بازدید استاندار آذربایجان شرقی را همراهی کردند.
انتهای پیام/60034