خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«یانکی و نویسنده» سابینا برمن به فارسی منتشر شد

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 11 آبان 1400 - 16:52
نمایشنامه «یانکی و نویسنده» اثر سابینا برمن با ترجمه رضا عابدین‌زاده توسط انتشارات آرادمان منتشر شد.
يانكي،جايزه،ترجمه،نويسنده،مكزيك،شعر

به گزارش خبرگزاری مهر، «یانکی و نویسنده» عنوان برگردان فارسی نمایشنامه‌ای از سابینا برمن نویسنده، شاعر، سینماگر و روزنامه‌نگار مطرح مکزیکی است که با ترجمه رضا عابدین‌زاده توسط انتشارات آرادمان در ۸۶ صفحه و بهای ۳۵ هزار تومان منتشر شده است.
سابینا بِرمن، متولد سال ۱۹۵۵ یکی از مهم‌ترین چهره‌های ادبی-فرهنگی مکزیک است.
تا به حال چهار بار جایزه ملی تئاتر را برای نمایشنامه‌هایش و دو بار جایزه ملی روزنامه‌نگاری را به‌دست آورده است.
آثارش نیز به زبان‌های مختلف دنیا ترجمه شده‌اند.
از مهم‌ترین آنها، یانکی، معما و مرگ ناگهانی را می‌توان نام برد.
در کنار این‌ها، در سینما نیز فعالیت می‌کند و در نوشتن فیلمنامه با آلفونسو کوارون، الخاندرو گونسالس ایناریتو، کریستین ِکلر و آرتورو ریپستاین، همکاری‌هایی داشته است.
او یک‌بار برای فیلمنامه Alejandro Aunt برنده جایزه آریل (مهم‌ترین جایزه سینمایی در مکزیک) شده است.
علاوه بر نمایشنامه‌ها، از او چندین مجموعه شعر و مقالات فراوان در مجلات و روزنامه‌ها نیز به چاپ رسیده است.
یانکی و نویسنده (با نام اصلی یانکی) یکی از نمایشنامه‌های مهم برمن است.
او نخستین بار برای همین اثر، جایزه ملی تئاتر مکزیک را به‌دست آورد.
از رضا عابدین‌زاده، شاعر و مترجم متولد ۱۳۶۱ در مشهد، تاکنون کتاب‌های متعددی در حوزه شعر، شعر ترجمه و ترجمه رمان و نمایشنامه منتشر شده است.
طراحی جلد ترجمه فارسی «یانکی و نویسنده» را سهیلا دیزگلی و معصومه میرزایی به صورت مشترک انجام داده‌اند.