خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود سامانه بارشی به خراسان شمالی/ کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در راه است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 11 آبان 1400 - 16:42
بجنورد- سرپرست اداره تحقیقات کاربردی هواشناسی خراسان شمالی از ورود سامانه بارشی به استان و کاهش ۸ تا ۱۰ درجه ای دما طی روزهای آتی خبر داد.
هواشناسي،سامانه،بارش،گلرخ،دما،افت

علیرضا گلرخ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هشدار زرد سازمان هواشناسی برای خراسان شمالی از فردا شب (چهارشنبه) صادر می‌شود.
سرپرست اداره تحقیقات کاربردی هواشناسی خراسان شمالی ادامه داد: بارش باران و بارش برف در ارتفاعات، افت دما و مه آلودگی مخاطرات سامانه جدید بارشی خواهد بود.
وی افزود: اغلب نقاط استان به ویژه راز و جرگلان، شمال بجنورد، شیروان، فاروج و شمال غرب گرمه تحت تأثیر این سامانه خواهند بود.
گلرخ با تاکید بر اینکه احتمال افت دما ۸ تا ۱۰ درجه‌ای طی روزهای آتی وجود خواهد داشت، گفت: صبح جمعه این سامانه از استان خارج می‌شود.
وی در انتها گفت: انتقال محصولات به انبارها، ترمیم اماکن نگهداری دام و طیور در برابر بارش و تنظیم دمای گلخانه‌ها از مهم‌ترین توصیه‌های سازمان هواشناسی به دامداران و کشاورزان است.