سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان حقوق بشر اروپایی: عربستان دست از جنایت‌هایش نمی‌کشد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 08:01
الدبیسی، رئیس سازمان اروپایی-سعودی حقوق بشر در واکنش به ۳۷ فعال عربستانی به دست حکومت آل‌سعود گفت این اقدامات نشان داد که دولت سعودی نمی‌خواهد دست از جنایت های خود بردارد.
اعدام،شبكه،حقوق،دولت،دست

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، الدبیسی، رئیس سازمان اروپایی-سعودی حقوق بشر در واکنش به ۳۷ فعال عربستانی به دست حکومت آل‌سعود گفت این اقدامات نشان داد که دولت سعودی نمی‌خواهد دست از جنایت های خود بردارد.
وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین گفت این اعدام‌ها، دومین موج گردن زدن در دوران ملک سلمان است.
الدبیسی به این شبکه لبنانی گفت که اکثریت افراد اعدام شده را شهروندان شیعه عربستان تشکیل می‌دادند.
رئیس این سازمان حقوق بشری با اشاره به این که دولت ریاض به همگان ثابت کرده است که گوشش به هیچ یک از درخواست‌های بین المللی برای برقراری انصاف و عدالت بدهکار نیست، افزود: خانواده این قربانیان از زمان اجرای حکم اعدام فرزندانشان اطلاعی نداشتند.
انتهای پیام/