خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرانجام تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی/ بدهی ۲ هزار میلیاردی صنعت داروسازی از مراکز درمانی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 04 اردیبهشت 1398 - 07:05
پزشكي،دارو،تجهيزات،علوم،يورو،صنعت

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چند ماه پیش قول پرداخت ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ارزی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داده شدتا چالش نقدینگی در حوزه سلامت بر طرف شود.
در نهایت پس از ۲ ماه تاخیر پول به دست بیمه سلامت رسید و این ردیف بودجه ای پس از ۲ مرحله پرداخت به طور کامل تخصیص پیدا کرد و بیمه سلامت آن را در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار داد تا پول به دست صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نرسیده است و دانشگاه‌های علوم پزشکی در هزینه کرد آن درست عمل نکردند.
اوایل اسفند ماه بود که رئیس سازمان غذا و دارو از انحراف هزینه کرد ردیف بودجه ای ۵۰۰ میلیون یورو به صنعت داروسازی در دانشگاههای علوم پزشکی سخن گفت و اظهار کرد که وزیربهداشت به طور مستقیم پیگیر هزینه کرد این اعتبار در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است و با دانشگاه هایی که این ردیف بودجه ای را در جایی غیر دارو و تجهیزات پزشکی هزینه کرده باشند، برخرد خواهد شد.
پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ارزی و نتیجه گزارش ها از دانشگاه های علوم پزشکی برای تخصیص اعتبار به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: از 500 میلیون یورو، حدود هزار و 790 میلیارد تومان سهم دارو بود که به دانشگاه های علوم پزشکی داده شده بود.
وی ادامه داد: