خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۸۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شدند / فوت ۱۷ نفر

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 11 آبان 1400 - 13:01
اصفهان – بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی ۲۴ ساعت اخیر ۴۸۱ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه شناسایی شده است.
كرونا،بيمار،اصفهان،درماني

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ظهر روز گذشته دوشنبه ۱۰ آبان‌ماه تا ظهر امروز ۱۱ آبان ماه ۴۸۱ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شده است که از این تعداد ۲۰۷ نفر در مراکز درمانی بستری شده است.
در حال حاضر نیز یک هزار و ۸۵ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند که ۲۰۱ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته‌اند.
همچنین طی ۲۴ ساعت اخیر نیز ۲۵۶ بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.
کل موارد فوت شده ناشی از کرونا اعم از فوت قطعی و مشکوک به این بیماری طی ۲۴ ساعت اخیر ۱۷ نفر بوده است.
همچنین طبق اعلام این نهاد از ابتدای پاندمی کرونا تا کنون یک میلیون و ۱۹۱ هزار و ۵۳۱ بیمار قطعی و مشکوک کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کردند که از این تعداد ۴۱۷ هزار و ۶۴۷ نفر بیمار قطعی مبتلا به کرونا بوده‌اند.
از ابتدای آغاز این پاندمی ۱۶ هزار و ۵۸۴ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جان خود را از دست دادند و ۱۱۹ هزار و ۱۴۷ نفر بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.