خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۵ درصد اشتغال استان ایلام از محل بخش کشاورزی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 11 آبان 1400 - 09:01
ایلام-رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام با اشاره به ظرفیت های کشاورزی در استان ایلام، گفت: ۲۵ درصد اشتغال استان از محل بخش کشاورزی است.
استان،ايلام،مرز،گردشگري،بحث،نفت،توجه

رحمت الله قیصوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به قابلیت‌ها و مزیت‌های استان در بحث کشاورزی، حدود ۲۵ درصد از اشتغال استان و بخشی از ارزش افزوده استان از این بخش است.
وی تصریح کرد: با توجه به تنوع آب و هوایی، خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب در استان ایلام، بحث کشاورزی و دامداری یکی از قابلیت‌های مشخص و شناخته شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام با اشاره به ظرفیت‌های نفت و گاز در استان ایلام، افزود: حدود ۱۷ میلیارد بشکه نفت ذخایر نفتی استان است که این استان از لحاظ نفتی رتبه چهارم و از لحاظ منابع گازی نیز رتبه سوم در کشور قرار دارد.
قیصوری اضافه کرد: با توجه به منابع غنی نفت و گاز در استان ایلام و بهره برداری از میادین این بخش، ارزش افزوده استان در حدود ۹۰ درصد از محل منابع نفت و گاز است.
وی گفت: نفت و گاز از قابلیت‌ها و اولویت‌های مهم توسعه استان است.
ظرفیت‌های مرز مهران
وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری در استان ایلام افزود: این استان چه از لحاظ گردشگری طبیعی با توجه به اقلیم مناسب و چه از لحاظ تاریخی و همچنین بحث گردشگری دفاع مقدس می‌تواند گردشگران زیادی را جذب کند.
وی ادامه داد: همچنین بحث گردشگری مذهبی در استان ایلام با توجه به وجود مرز مهران که نزدیک ترین مرز به عتبات عالیات است، از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام اضافه کرد: هر ساله نزدیک به ۷۰ درصد از زائران عتبات عالیات از این مرز عبور می‌کنند.
قیصوری بیان کرد: در بحث گردشگری سلامت نیز در استان ایلام ظرفیت‌های خوبی وجود دارد ولی نیاز است زیرساخت‌ها و امکانات بهداشت و درمان استان ارتقاء پیدا کند.
وی گفت: همچنین مرز مهران و دیگر بازارچه‌های مرزی در دست راه اندازی در استان با کشور عراق ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صادرات و ترانزیت کالا هستند.