خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا، پوتین را دست به دامان ارتش روسیه کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 11 آبان 1400 - 03:41
رئیس جمهور روسیه با اشاره به بحرانی شدن شرایط کرونایی خواستار کمک ارتش این کشور برای ساخت بیمارستان‌های صحرایی و مقابله با ویروس کرونا شد.
روسيه،كشور،كرونا،ويروس،مبتلايان،پوتين

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری انگلیسی رویترز، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در سخنانی خطاب به سرگئی شویگو، وزیر دفاع و دیگر مقامات ارشد روسیه با اشاره به افزایش آمار مبتلایان مردمان این کشور به ویروس کرونا گفت: کشور در وضعیت بسیار دشوار و بحرانی قرار دارد.
وی با بیان اینکه روسیه روزانه با ابتلای بیش از ۴۰۰۰۰ مورد به ویروس کرونا روبرو است، اظهار کرد: تاکنون چنین موردی در کشور رخ نداده بود و از این جهت از شما درخواست می‌کنم تا در صورت نیاز به حمایت از خدمات پزشکی ادامه دهید.
پوتین تاکید کرد: شاید لازم باشد از توانایی‌های ساخت و ساز خود در این زمینه استفاده کنید، زیرا در حال حاضر به تداوم ساختن امکانات پزشکی پیش ساخته نیاز داریم.
طی روز‌ها و ماه‌های اخیر روسیه با رکورد زنی در آمار مبتلایان به ویروس کرونا تیتر یک اخبار شده است و حتی رئیس جمهور این کشور در هفته‌های گذشته دستور تعطیلی یک هفته‌ای سراسری را از ۳۰ اکتبر صادر کرده بود.
انتهای پیام/