سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشتی باری در خلیج فارس غرق شد/ خبری از ۴ ملوان نیست

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 03 اردیبهشت 1398 - 23:18
بوشهر - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان عسلویه از غرق شدن یک کشتی باری در خلیج فارس خبر داد و گفت: از شش نفر خدمه این شناور فقط دو نفر نجات یافته‌اند.
حادثه،غريق،ناجي،عسلويه،جوي،نجات

سید علیرضا سجادی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک فروند کشتی باری (لنج چوبی) در ۵۰ مایلی دریایی (حدود ۹۲ کیلومتری) ساحل عسلویه غرق شد.
وی با اشاره به اینکه این حادثه شب گذشته رخ داده است، اضافه کرد: فرماندار شهرستان عسلویه از همان ساعات اولیه حادثه پیگیر موضوع بودند و ناجی غریق به محل حادثه اعزام شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان عسلویه خاطرنشان کرد: دو نفر از ملوانان توسط ناجی غریق نجات پیدا کردند.
وی تاکید کرد: به دلیل شرایط جوی و طوفانی بودن دریا امکان امداد و نجات دشوار است.
سجادی‌زاده تصریح کرد: به دلیل شرایط جوی امکان پرواز بالگرد از طرف کیش و منطقه ویژه میسر نبود در صورتیکه شرایط جوی مساعد شود بالگرد به محل حادثه اعزام خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، این لنج بزرگ از دبی عازم نخل تقی بود و در نزدیکی سکوهای نفتی بر اثر طوفانی بودن دریا غرق شد.
کشتی ناجی غریق دو نفر از سرنشینان این شناور که اهل بندر نخل تقی بودند را نجات داده است و از دیگر ملوانان خبری نیست.