خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنالتی آلومینیوم مقابل پرسپولیس دیده نشد؟

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 10 آبان 1400 - 18:30
کارشناس داوری فوتبال کشورمان تصمیم داور دیدار آلومنیوم اراک - پرسپولیس در مهمترین اتفاق این بازی را تأیید کرد.
آلومينيوم،زرد،توپ،پرسپوليس،بازيكن

ابراهیم میرزابیگی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره قضاوت عبدالنبی پورخلف در دیدار آلومینیوم - پرسپولیس اظهار داشت: داور بازی در نشان دادن یا نشان ندادن کارت‌های زرد یکنواخت عمل نکرد و ناهماهنگی‌هایی داشت.
به طور مثال در دقیقه هشت در پشت محوطه جریمه آلومینیوم خطایی صورت گرفت که داور باید به بازیکن آلومینیوم کارت زرد نشان می‌داد که این کار صورت نگرفت.
نمونه همین خطا در دقیقه 16 صورت گرفت که به سیدجلال حسینی به درستی کارت زرد داده شد.
وی درباره اینکه در دقیقه 63 در محوطه جریمه توپ به دست فرشاد فرجی بازیکن پرسپولیس برخورد کرد، خاطر نشان کرد: قبل از اینکه شوتی از سوی بازیکن آلومینوم زده شود، توپ به دست مهاجم این تیم برخورد کرده بود و باید هند گرفته می‌شد.
بنابراین توپ بعدی که به دست مدافع پرسپولیس برخورد کرده دیگر نمی‌تواند پنالتی باشد.
انتهای پیام/